luni, 6 mai, 2024

Horoscop, luni, 30 iulie 2018. Leii se pregătesc să ia decizii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 30 iulie 2018 – Berbec

Ritmul acestei zile este unul mai lent și ți se poate părea nepotrivit cu intențiile tale, dar va trebui să te adaptezi, când vei vedea că cei din jur îl respectă.

Poți primi invitații frumoase de la prieteni sau rude, care au intenții bune și nu și le ascund deloc. De tine depinde cum le vei răspunde…

Horoscop 30 iulie 2018 – Gemeni

Ambițiile tale s-au înmuiat în ultima vreme, poate din cauza confruntării cu realitatea. Ai de ales între a visa în continuare sau a accepta realitatea și a construi pe această bază.

Horoscop 30 iulie 2018 – Rac

Ți se potrivește ziua de astăzi, în special prin tendința de a proteja ceea ce este frumos și bun în propria viață și de a-i îndemna și pe cei din jur să facă la fel.

Horoscop 30 iulie 2018 – Leu

Ești invitat să îți reconsideri anumite păreri, impresii, opinii despre situația în care te afli, pentru că te pregătești să iei decizii pe baza lor și ar fi bine să fii mai realist.

Horoscop 30 iulie 2018 – Fecioară

Primești ceea ce crezi că meriți din partea unor apropiați, dar nu de la cine vrei tu. Te poți mulțumi cu ceea ce ai sau poți cere mai mult, asumându-ți consecințele.

Horoscop 30 iulie 2018 – Balanță

Munca este cel mai bun remediu pentru pesimism și gânduri rele. Astăzi, însă, nici cu munca nu trebuie să exagerezi, pentru că nu îți vor ajunge puterile.

Horoscop 30 iulie 2018 – Scorpion

Ai multe de învățat de la cei din jur care știu și pot să trăiască frumos. Bineînțeles că mai întâi trebuie să recunoști că ție îți lipsește această calitate…

Horoscop 30 iulie 2018 – Săgetător

Te ocupi de casă și de cei din familie, cu mare drag, ca și cum acesta ar fi singurul lucru pe care ți-l dorești acum și îți va face bine această concentrare.

Horoscop 30 iulie 2018 – Capricorn

Ca de atâtea ori, în ultima perioadă din viața ta, vei avea ceva de învățat de la persoanele speciale la care ai acces. E de ajuns să fii sincer cu tine și vei ști ce ai de făcut.

Horoscop 30 iulie 2018 – Vărsător

Comoditatea te împiedică să iei în calcul alte metode de a face rost de banii de care ai nevoie. Cele la care apelezi acum nu sunt constructive și vor genera noi probleme.

Horoscop 30 iulie 2018 – Pești

Ești în elementul tău, alungi ușor gândurile negre, iar pesimismul stă cuminte la locul lui, acolo unde l-ai pus. Cu toate acestea, va fi nevoie de mobilizare ca să faci ce ți-ai propus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img