sâmbătă, 18 mai, 2024

Andra si Catalin Maruta nu s-au uitat la bani! Pe ce au dat 1 milion de euro cash

Distribuie:

Publicat:

Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz si, recent, au sarbatorit 10 ani de casatorie. Au o familie frumoasa si doi copii pe masura. Recent, vedetele au realizat ca au nevoie de mai mult spatiu in casa. Asa ca s-au pus pe cautat locuinta perfecta.

Pe care au si gasit-o! In apropiere de Zoo Baneasa, o zona linistita si aproape de spatiile verzi. Cei doi au platit pe vila nu mai putin de un milion de euro. CASH! Nu au dorit sa apeleze la banci, astfel ca au decis sa achite casa integral, pe loc, anunta capital.ro.

Andra si Catalin Maruta au o situatie financiara de invidiat. Artista castiga bani frumosi din concerte, dar si gratie emisiunii “Vocea Romaniei”, unde este jurat, in timp ce prezentatorul are propria emisiune la un cunoscut post de televiziune.
Andra, contre cu Tudor Chirila la “Vocea Romaniei”

Altfel, noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei a avut multe momente de exceptie, cel mai notabil dintre ele, pana acum, fiind reprezentantia unui concurent pe nume Bogdan Ioan. Acesta a fost singurul concurent din istoria concinsurului caruia i s-a cerut un bis de catre juriu. Arhitectul in varsta de 28 ani din Constanta a interpretat „Earth Song“, una dintre piesele celebre ale lui Michael Jackson

Uimiti de asemanarea vocii sale cu cea a megastarului, juratii Tudor Chirila, Irina Rimes, Andra si Smiley au apasat butoanele din primele secunde. Scaunele s-au intors, iar vedetele si-au exprimat bucuria si emotia de a-l auzi pe Bogdan cantand.

Nu intotdeauna cei patru jurati celebri cad de acord asupra unor momente bune. Sub presiunea alegeriulor, se intampla chiar acestia sa faca schimburi dure de replici. Asa cum s-a intamplat intre Andra si Tudor Chirila, moment difuzat intr-un promo al emisiunii care va avea loc vinerea viitoare, pe 14 septembrie.

”Chirila: „Te rog sa te relaxezi”

Andra: „Crezi ca daca stai picior peste picior esti mai relaxat?”

Momentul tensionat a pornit cu siguranta de la ”lupta” pentru concurenti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img