sâmbătă, 18 mai, 2024

Ce s-a ales de fosta sotie a lui Adrian Enache

Distribuie:

Publicat:

Despre telenovela Adrian Enache – fosta sotie, Corina – Iuliana Marciuc s-a tot vorbit in ultimii ani. Solistul a divortat de Corina in 2009, dupa un mariaj de 14 ani, pentru a ramane cu Iuliana Marciuc, cea de care s-a indragostit inca din timpul casniciei.

Cei doi sunt impreuna de mai bine de 20 de ani, dar s-au iubit in taina pana ce artistul a divortat de mama fiicei sale, Diana, in varsta de 23 de ani acum.

Ce s-a ales de fosta sotie a lui Adrian Enache!

Corina povestea cu ani in urma ca Adrian Enache si Iuliana Marciuc s-au cuplat inca de pe vremea cand fiica lor, Diana, a venit pe lume. Desi stia de relatia acestora, Corina a preferat sa ramana casatorita cu Adrian de dragul copilului lor.

”Am tot aflat vesti ca cei doi s-ar fi casatorit. Multa vreme Adrian a oscilat intre mine si Iuliana, iar el nu se hotara cu cine sa ramana. Am mers mai departe pentru mine si copilul meu. M-am detasat de relatia lor si am mers mai departe pe drumul meu.

M-am detasat pentru ca Iuliana a fost foarte insistenta in privinta acestei relatii. Dar eu mi-am vazut de casa si copil. Dupa ce s-a nascut Diana, a intrat Iuliana in viata noastra, ea a filmat nasterea Dianei. Am aflat ca ar fi impreuna din presa, iar el nu a recunoscut niciodata si nu a vrut sa divorteze. Am zis sa nu intindem „pelteaua”, hai sa terminam aceasta poveste”, marturisea ea la inceputul anilor 2000.

Femeia nu a suferit prea mult dupa despartirea de Adrian. A preferat sa se refugieze in munca si este managerul unei agentii de turism, motiv pentru care calatoreste extrem de mult, scrie VIVA! Desi nu mai este la prima tinerete, Corina arata foarte bine, drept dovada stand fotografiile de pe retelele de socializare.

Iuliana Marciuc isi poate trai acum linistita povestea de amor cu Adrian Enache, insa cei doi nu s-au casatorit, ci au facut doar o logodna la biserica, in Bulgaria, in vara lui 2010. Au impreuna un baiat, pe David Mihnea Enache.

”Nu-mi pare rau ca mi-am ascultat inima. Am stiut ca fara dragoste eu nu pot trai si sunt convinsa ca numai cine are norocul sa intalneasca dragostea poate fi fericit”, marturisea Iuliana Marciuc la scurt timp dupa ce Adrian Enache a divortat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img