duminică, 19 mai, 2024

Cum a aparut Anamaria Prodan imbracata, intr-un mall din Bucuresti. Lumea si-a dat coate cand a vazut-o asa

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan este pe buzele tuturor in aceasta perioada, dupa episodul in care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa. Insa, nici inainte impresara nu trecea neobservata, mai ales ca de cand a slabit, impresioneaza prin tinutele sale extravagante si sexy.

In urma cu putin timp, fiica regretatei Ionela Prodan si-a facut aparitia intr-un mall din Capitala, iar toata lumea si-a dat coate cand a vazut-o. Anamaria este imbracata sport, poarta o salopeta alba, cu maneci si pantaloni lungi. Iar ceea ce a atras privirile si mai mult a fost trotineta pe care mergea impresara.

DE CE REFUZA ANAMARIA PRODAN SA DIVORTEZE DE LAURENTIU REGHECAMPF

Desi Anamaria Prodan neaga cu vehementa faptul ca relatia cu sotul ei este una foarte buna, inca mai exista zvonurile despre un posibil divort intre cei doi. Ba chiar mai mult decat atat, s-a aflat si motivul pentru care impresara ar refuza cu inversunare sa se desparta de Laurentiu Reghecampf.

„Nici nu implinisem 18 ani si el a murit, nu inainte de a-mi spune ca isi doreste pentru mine un barbat ca el! Mi-a zis…mi-as dori pentru tine un barbat asa ca mine, care sa te iubeasca asa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e ca, dupa ani de zile, dorinta i s-a indeplinit cand l-am cunoscut pe Laur. De aceea, va spun cu mana pe inima ca, pentru mine, tata nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru ca sunt identici, traieste prin sotul meu.

La fel ca tata, Laur este devotat familiei, calca, spala, gateste, pune muraturi, face de toate prin casa, este inconjurat de copii. Mai mult, poate o sa va surprinda, dar sotul meu are aceeasi inaltime ca tata, poarta acelasi numar la pantofi, are mainile la fel de mici, este la fel de tacut si de serios, ma iubeste, ma incurajeaza si ma sustine in meseria mea, este mandru daca realizez ceva si nu concepe viata decat alaturi de mine. Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca sa il inlocuiasca, sa aiba grija de mine”, a explicat Anamaria Prodan, conform Wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img