marți, 7 mai, 2024

Ilie Nastase nu se mai insoara. Fostul tenismen arunca bomba: ”A fot o greseala…”

Distribuie:

Publicat:

Dupa mariajul esuat cu Brigitte Sfat, Ilie Nastase a intalnit din nou dragostea in persoana Ioanei Simion. Femeia de 43 de ani l-a facut pe fostul tenismen sa se deschida din nou in fata iubirii si sa spere la un happy-end. Nunta lor ar fi trebuit sa aiba loc in luna august a acestui an, dar iata ca, din pacate, planurile nu pot fi duse la bun sfarsit.

Ilie Nastase amana nunta cu Ioana

Desi intre cei doi lucrurile merg ca unse, Ilie Nastase amana nunta cu Ioana. A spus-o chiar el intr-un interviu sincer acordat lui Teo Trandafir. Ilie a recunoscut ca data nuntii nu-i permite sa organizeze cum trebuie marele eveniment, asa ca vor fi, cel mai probabil, nevoiti sa amane nunta.

‘Nu merg deloc bine pregatirile de nunta. Cred ca am facut o greseala ca am anuntat in 17 August, cred ca o sa o punem poate la anul. Ea vrea sa fie mireasa ca nu a fost pana acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun ca asta e ultima nunta, tot ce am avut inainte raman amintiri frumoase, unele mai putin frumoase, pentru mine ultima persoana cu care esti conteaza.”, a precizat Ilie.

Ilie Nastase amana nunta cu Ioana

Ilie Nastase amana nunt cu Ioana, insa tenismenul vrea sa dea asigurari ca relatia lui cu Ioana merge bine. De altfel, ziua lui de nastere si-a petrecut-o in compania acesteia si a prietenilor lui. Ioana i-a daruit fostului tenismen un parfum pe care si-l dorea foarte mult si care-i place. ”Ioana mi-a facut cadou un parfum care imi place mie foarte mult. Eu nu sunt cu cadourile, vreau ca prietenii mei sa fie langa mine, sa bem o sampanie si sa ne distram”, a povestit Ilie Nastase.

Ilie Nastase, convins sa Ioana este iubirea lui adevarata

Intre ei e o diferenta de varsta de 30 de ani, insa fostul tenismen e convins ca Ioana Simion este, de fapt, marea iubire a vietii lui. ”Multa lume spune ca eu sunt prea batran pentru ea, dar dragostea n-are varsta”, si-a sustinut Ilie Nastase alegerea amoroasa. El crede ca Ioana e cea potrivita pentru el, mai ales gratie caracterului linistit.
Nu o data, Ilie a vorbit despre gratia sotiei lui si despre cat de mult ii place faptul ca aceasta este foarte eleganta in vorbire. Facand, evident, aluzie la fosta sotie, Brigitte, care era cunoscuta din cauza comportamentului vulcanic. Tenismenul e convins ca soarta n-o sa se mai repete, iar Ioana va fi cea care ii va sta alaturi de batranete.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img