vineri, 3 mai, 2024

Cum se prepara salata boeuf ca sa nu iti cada greu la stomac. Varianta dietetica care nu ingrasa

Distribuie:

Publicat:

Salata boeuf este nelipsita pe mesele traditionale romanesti, la orice sarbatoare. Stim sigur ca nu iti vei petrece Anul Nou fara acest preparat minune, dar mai stim si ca odata cu gustul extraordinar, salata boeuf aduce cu sine ingrijorarea de a nu consuma prea mult, pentru a nu experimenta stari de greata, ulterior.

Probabil nu exista persoana care sa nu astepte ca la masa de Craciun sau de Revelion sa fie adusa salata boeuf.

Din nefericire insa, aceasta poate face si rau organismului, daca e consumata in cantitati mari. Ca sa nu aveti probleme, dar totodata sa gustati din acest preparat cu totul senzational, puteti manca o salata boeuf dietetica.

Aflati asadar in continuare care este secretul pentru a nu va cadea greu la stomac si nici sa nu puneti kilograme in plus.

Fie ca are carne de pui, porc sau vita, in combinatie cu maioneza si cartofii, salata boeuf ingrasa. Cum sa facem sa ne pastram silueta, savurand totusi acest fel de mancare atat de iubit?

Ei bine, potrivit nutritionistilor, pentru ca sarbatorile sa fie asa cum trebuie, puteti sa pregatiti salata boeuf folosind putina maioneza si fara niciun fel de carne sau doar foarte putina, insa optand pentru castraveti murati sau gogosari murati si mustar. De asemenea, e indicat sa nu folositi maioneza nici pentru ornat, pentru ca o veti incarca caloric. Sunt de ajuns doar cativa castraveti murati.

De asemenea, este indicat sa folositi maioneza dietetica.

Daca doriti o reteta de maioneza dietetica, o puteti prepara din 3 linguri cu otet, 1 lingurita cu miere, 1 lingurita cu sare, 2 linguri cu mustar si 500 g iaurt grecesc. Amestecati otetul cu mustarul, sarea si mierea, apoi adaugati treptat iaurtul grecesc, amestecand bine cu telul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img