vineri, 3 mai, 2024

Dezvaluiri ULUITOARE despre casnicia ESUATA a Irinei Rimes de la Vocea Romaniei. SOCANT, ce i-a facut FOSTUL SOT

Distribuie:

Publicat:

Juratul de la Vocea Romaniei, Irina Rimes, in varsta de 26 de ani, s-a casatorit la varsta de 22 de ani, insa povestea sa de dragoste este una trista.

Aceasta a fost casatorita cu un coleg, Andi Banica, insa barbatul ar fi inselat-o pe artista cu o contabila pe care a si lasat-o insarcinata, nu o data, ci de doua ori.

Astfel, se pare ca Andi a aflat ca amanta lui este gravida si cu toate acestea a parasit-o. Dupa patru luni, amanta a pierdut sarcina, iar barbatul s-a intors la ea. Femeia a ramas din nou insarcinata dar de data aceasta Andi i-a fost alaturi.

Intre timp, Irina Rimes si Andi divortasera.

Despre aceasta intamplare, artista a evitat sa vorbeasca in presa. Pe de alta parte, Irina Rimes vorbeste si acum despre Andi ca fiind singurul barbat important din viata ei.

”Prima mea dragoste a fost si cea mai importanta. Am mai iesit, dar nu am avut multe relatii. Eu si Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am si casatorit la varsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. Uneori te indragostesti de un om rau si iti place. Imi lipsesc lucrurile barbatesti din viata mea”, a dezvaluit Irina Rimes.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img