duminică, 5 mai, 2024

Doi tineri care au furat și condus fără permis două autovehicule din Huși, cercetați în stare de libertate de sărbători. Aveti grija de masinile voastre !

Distribuie:

Publicat:

2 hoți care actionau de o buna perioada de timp prin municipiul Husi, furand autoturisme pe care le conduceau desi nu aveau permis, au simtit din plin magia sarbatorilor, petrecand revelionul in libertate si de ce nu sa mai fure si alte autovehicule.

Sursele noastre ne-au povestit că  în seara zilei de 21 decembrie, doi tineri care au sustras un autoturism de pe raza municipiului Huși, după ce l-au condus pe străzile orașului au rămas împotmoliți pe o stradă lăturalnică fiind surprinși de către un paznic și au rupt-o la fugă, reușind să se facă nevăzuți.

Din cele povestite la fața locului au ajuns forțe impresionante de poliție, criminaliști, jandarmi însă nu au reușit să îi prindă, ba chiar mai mult au fost nevoiți să ridice autoturismul furat pe o platformă pentru a elibera strada.

Ulterior în data de 28.12.2021, autorii au fost prinși de către organele de poliție husene care în urma cercetărilor efectuate au aflat că aceștia sunt și autori într-un alt caz de furt al unei dube sustrase de lângă sediul Primăriei Huși.

Autorii au fost conduși în teren pentru reconstituire în plină zi și pe ninsoare. Cei doi autori sunt unul din Bogdana- Voloseni, comuna Stanilesti si respectiv Otetoaia, comuna Lunca Banului. Cei doi sunt cercetati pentru urmatoarele infractiuni : conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și furt calificat.

Cu toate că, în ultima perioadă  s-au întâmplat accidente în care sunt implicați tineri, fără permis sau în stare de ebrietate, autoritățile nu au văzut acest lucru ca un pericol deosebit.

In urma cu o luna de zile, aceleasi doua persoane au furat un alt autovehicul de tip autoutilitara pe care la fel au condus-o ca mai apoi sa o paraseasca .

Vom reveni cu detalii și punctul de vedere al I. P. J Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img