duminică, 5 mai, 2024

Tragedie fără margini : Copil de 7 ani, acroșat de un autoturism la Valea Grecului – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Un băiat de 7 ani a fost lovit de o mașină pe raza localității vasluiene Valea Grecului, comuna Duda-Epureni, in apropiere de municipiul Husi.Copilul se afla în stare critică, fiind inconștient având traumatism cranio-cerebral cu otoragie.

 

Se pare ca micuțul copil se afla pe spațiul carosabil pe contrasens de mâna cu sora sa . Moment in care minorul a traversat strada, fiind acroșat lateral fata de către un autoturism Toyota .

 

Copilul a fost găsit de ambulanța SAJ în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare la locul accidentului, însă, din pacate nu s-a mai putut decât sa se constate decesul . La fata locului in sprijinul celor de la ambulanta a venit și echipajul de Terapie Intensiva Mobila din Vaslui .

Cel care a provocat evenimentul rutier este un jandarm din cadrul Secției Husi. Acesta este cunoscut ca fiind un șofer foarte bun și foarte atent, sursele noastre confirmându-ne faptul ca acesta venea cu o jumătate de ora mai devreme la serviciu tocmai pentru a nu se deplasa cu viteza .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img