duminică, 28 aprilie, 2024

Dorian Popa, primele imagini in rolul de co-prezentator in emisiunea lui Capatos! A venit in scaun cu rotile

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce s-a accidentat in cadrul show-ului ”Ultimul Trib”, DorianPopa a devenit co-prezentatorul lui Dan Capatos, la Xtra NightShow, in locul Anisiei Gafton. Artistul a debutat in emisiune in scaun cu rotile!

Dorian Popa si-a facut intrarare in platoul de televiziune intr-un scaun cu rotile, luni seara (23 septembrie). Bordea a fost cel care i-a impins caruciorul. El a fost accidentat grav la „Ultimul trib”, atunci cand i-a sarit genunchiul in timpul unei probe sportive.

Cantaretul a avut nevoie de o interventie chirurgicala dificila si a stat la pat mai bine de o luna si jumatate. Dupa ce si-a revenit, Dan Capatos i-a propus sa faca parte din echipa lui, dupa plecarea Anisiei Gafton Acum, Dorian Popa face echipa pe canapeaua lui Capatus cu Catalin Bordea si Vika Jigulina, dj-ul care se afla la butoane in locul lui Silviu Andrei.

„Am sase saptamani de cand stau imobilizat in pat!. Voi sunteti primii care m-ati scos din casa. Am stat 6 ore in operatie. A fost o interventie foarte grea”, a spus Dorian Popa la Xtra Night Show

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img