sâmbătă, 11 mai, 2024

Fiica lui Cabral nu s-a mai putut abtine! Cum a reactionat Inoke cand a fost intrebata de sarcina Andreei Ibacka:

Distribuie:

Publicat:

Cabral si Andreea Ibacka sunt in culmea fericirii de cand au aflat ca vor deveni parinti. Cei doi au facut recent fericitul anunt, iar actrita este pentru prima oara in postura de mamica. In schimb, Cabral mai are o fiica adolescenta, Inoke (16 ani), din relatia cu Luana Ibacka, care s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Ea a fost intrebata de prietenii virtuali ce crede despre faptul ca va avea o surioara.

„Cum te simti acum ca o sa ai un frete/o sora? Gen esti excited (nerabdatoare n.r) sau te enerveaza ideea?”, a intrebat-o un prieten virtual pe Inoke Ibacka. Adolescenta a fost enervata de intrebarea intima a persoanei respective: „Cum te simti acum ca te-ai afirmat ca o persoana nosy (bagareata n.r) care prefera sa adreseze intrebari despre viata personala a altor persoane, in loc sa fie preocupata de a ei? Gen esti excited sau te enerveaza ideea?”.

Andreea Ibacka este insarcinata cu o fetita

Andreea Ibacka, sotia lui Cabral, trece prin cea mai frumoasa perioada din viata ei. Actrita si Cabral abia asteapta sa se vada in postura de parinti. sunt extrem de entuziasmati de postura de parinti.

„Cumva, am simtit ca sunt insarcinata chiar dinainte de a-mi face primul test de sarcina. In cazul meu, cel putin, cateva semnale discrete au aparut inca din primele zile de sarcina. Probabil ai mai citit treaba aceasta..imediat dupa ce ramai insarcinata sunt sanse ca formele sa se rotunjeasca usor pe ici – pe colo, sa te mai intepe una – alta. Dincolo de starile pe care noi, femeile, ni le-am putea induce. Insa mi-am facut primul test de sarcina inainte sa-mi impartasesc suspiciunile. Valeleu, acele 3 minute de asteptare..Cele mai lungi minute din viata unei femei. Un montain rousse de emotii, fara placute de frana. POZITIV!”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img