sâmbătă, 4 mai, 2024

Ireal câți euro a costat meniul la nunta “regală” a lui Florin Salam din Mamaia. Invitații au mâncat caviar, homar, foie gras și coaste de miel din Noua Zeelandă

Distribuie:

Publicat:

În data de 1 iunie 2022, Florin Salam și Roxana Dobre au spus un „DA!” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, într-un cadru absolut superb, mai cu seamă pe plajă. Seara, a avut loc petrecerea de nuntă, care s-a ținut într-un club exclusivist de la malul mării. Ireal câți euro a costat meniul la nunta „regală”! Invitații au mâncat caviar, homar, foie gras și coaste de miel din Noua Zeelandă.

La petrecere, meniul a costat 350 de euro pentru o singură persoană. Iar, printre „vedetele” culinare care au tronat pe mesele invitaților s-a numărat și caviarul, homarul, foie gras și coastele de miel din Noua Zeelandă.

Ceremonia a fost oficiată la malul mării

Ceremonia a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru superb, divin, iar cei doi îndrăgostiți au spus “DA!” în sunetul valurilor. Cununia religioasă a avut  loc la o biserică extrem de cochetă, Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia. Petrecerea care a încununat unirea destinelor ”Regelui” și ”Reginei” în fața lui Dumnezeu a avut loc la Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoral.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img