joi, 2 mai, 2024

Iuliu Muresan, raspuns dur pentru Edi Iordanescu: “Pe el l-au adus altii la echipa! Noi l-am vrut pe Conceicao” + CFR face azi doua transferuri pentru Europa

Distribuie:

Publicat:

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, l-a "înţepat" pe fostul antrenor al echipei Edi Iordănescu, a vorbit despre traseul în cupele europene şi a anunţat două transferuri importante, la ProSport LIVE.
 

Campioana CFR a învins echipa armeană Alaşkert Erevan, 5-0, şi s-a calificat în play-off-ul Europa League, în tur fiind 2-0. Golurile din manşa secundă a turului trei preliminar fiind marcate de Culio 19 (penalti), Omrani 45+1, 62, Hoban 78 şi Mailat 90+2.

Acum, ardelenii vor juca dubla cu Dudelange, turul fiind la data de 23 august, în deplasare, iar returul la 30 august, la Cluj-Napoca. Câştigătoarea se va califică în faza grupelor.

"S-au schimbat multe în joc, vorbim despre eficienţa atacanţilor…jucăm mult mai ofensiv, suntem la a patra victorie consecutivă şi dacă ne ţinem tot aşa avem şanse bune atât pentru campionat, cât şi să trecem de play-off-ul Europa League.

Foarte mult contează antrenorul la o echipă, că avem aceeaşi jucători, dar construim mai bine, se pune în practică ceea ce se face la antrenamente", a declarat Mureşan la ProSport LIVE.

Apoi, l-a atacat pe Edi Iordănescu, fostul antrenor al ardelenilor, demis după doar trei meciuri: "Nu regret, nu mă uit în urmă (n.red. – că nu a fost instalat pe banca tehnică Conceicao de la bun început) , dar pe Toni Conceicao l-am adus noi, iar pe alţi antrenori i-au adus alţii. Eu nu am avut o contribuţie prea mare atunci. Atât pot să vă spun, fără alte amănunte".

Azi se fac două transferuri: un portar şi un atacant

Iuliu Mureşan a anunţat şi două transferuri pentru Europa, un portar şi un atacant. "Aducem doi jucători, îi legitimăm de azi. Se pot face schimbări în fiecare tur al competiţiilor internaţionale şi ei pot evolua în Europa. Nu pot să vă spun numele acum, dar e vorba despre un portar şi un atacant. Vrem un goalkeeper pentru că Arlauskis e accidentat", a anunţat Iuliu Mureşan la ProSport LIVE.

prosport.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img