duminică, 19 mai, 2024

Maria Ghiorghiu, in doliu: ”Te iubim si ne rugam pentru tine si pentru toti cei care nu mai sunt printre noi!”

Distribuie:

Publicat:

Maria Ghiorghiu este in doliu dupa ce a pierdut o persoana foarte draga din viata ei. Celebra prezicatoare a postat un mesaj emotionant pe blogul personal. Dupa o lupta cu o boala necrutatoare, fratele mai mare al Mariei Ghiorghiu a incetat din viata.

Maria Ghiorghiu trece prin momente teribile. Fratele sau, Mihalcea Costica, s-a stins din viata dupa un cancer galopant care l-a rapus in doar doua saptamani.

”Astazi a trecut la cele vesnice, fratele meu mai mare, MIHALCEA COSTICA din comuna Cristesti, judetul Iasi. Un CANCER  galopant l-a rapus in doar 2 saptamani. Dumnezeu sa te ierte. fratioare. si sa te odihneasca in Imparatia Sa ! Nu te vom uita niciodata! Acum esti alaturi de fratele nostru Mihai, alaturi de Mama si Tata, alaturi de Bunici si Strabunici. Zbor lin Suflet drag si chinuit ! Te iubim si ne rugam pentru tine, si pentru toti cei care nu mai sunt printre noi !”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal. In luna decembrie a anului trecut, Maria Ghiorghiu si-a pierdut si bunicul. Acesta avea 93 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img