sâmbătă, 4 mai, 2024

Adelina Pestritu a confirmat zvonurile despre al doilea copil chiar in noaptea nuntii! Elena Gheorghe a dat-o de gol

Distribuie:

Publicat:

Adelina Pestritu a avut o nunta ca in povesti, la care au participat o multime de vedete. Ea si Virgil au radiat de fericire, iar in noapte nuntii, la scurt timp dupa miezul noptii, cei doi au confirmat zvonurile ca va mai veni un fratior sau o surioara pentru micuta Zeny.

Cea care i-a dat de gol a fost cantareata Elena Gheorghe care s-a ocupat de atmosfera petrecerii. La scurt timp dupa miezul noptii, ea si-a facut aparitia pe scena si le-a transmis un mesaj emotionant mirilor.

'Bine v-am gasit. Inainte de toate, dati-mi voie sa le spun si eu mirilor nostri frumosi casa de piatra, sa fie fericiti, sa fie sanatosi, sa le dea Dumnezeu multa sanatate pentru Zeny si sa mai vina si cineva care sa i se alature lui Zeny, zic eu, nu? Zic bine, nu? Neaparat, daca nu unul, doi. Poate chiar trei', a spus Elena Gheorghe, potrivit Wowbiz.

Adelina Pestritu isi doreste foarte mult sa ramana iar insarcinata

De asemenea, Adelina Pestritu a confirmat, gesticuland, ca micuta Zenaida va mai avea un fratior sau o surioara cat de curand. Superba bruneta isi doreste foarte mult sa ramana iar insarcinata.

Adelina Pestritu si Virgil Steblea au avut o nunta de basm, cu momente extrem de emotionante. Ei  s-au casatorit religios sambata, pe 20 iulie, intr-o nunta de basm. Vedeta si tatal fiicei ei, Zenaida, au fost foarte emotionati, insa totul le-a iesit cum si-au dorit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img