sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Perversiuni de neimaginat! Povestea necenzurata a adolescentei sechestrate de interlopul iesean si legenda “uriasului” care se ascunde in pantalonii agresorului!

Distribuie:

Publicat:

• Apar noi amanunte in cazul interlopului care a violat recent o minora • Magistratii au decis sa-l trimita din nou in spatele gratiilor pe Jan Buliga, cunoscut drept "regele penitenciarului" • Minora de care a profitat Buliga s-a plans in fata anchetatorilor si a povestit tot ce s-a intamplat • Si in trecut, interlopul a comis fapte similare

 

Jan Buliga, zis si "regele penitenciarului", a reusit sa bage frica intr-un grup de tineri si si-a batut joc de doua ori de o minora, violand-o si supunand-o la perversiuni sexuale.

Joi, Buliga a fost arestat din nou, dupa o scurta perioada pe care a petrecut-o in afara penitenciarului. O tanara de 16 ani din comuna Mogosesti a trecut prin clipe de cosmar dupa ce Buliga a sechestrat-o si a violat-o. Ciudat este ca, la finalul lunii octombrie a acestui an, adolescenta a mers intr-un club din Iasi unde l-a intalnit pe Buliga. Nu se stiu prea multe detalii despre cum au ajuns cei doi sa discute, insa, dupa cateva ore petrecute in club, minora l-a insotit pe Buliga acasa, la Miroslava. Atunci, Buliga a intretinut cu ea un raport sexual normal, neprotejat. Din spusele fetei, se pare ca a fost constransa sa faca asta de catre Jan. Nu a suflat o vorba desprea ce i s-a intamplat. La o luna distanta, adolescenta avea sa mearga intr-un alt club, unde s-a intalnit din nou cu Buliga. Daca cei doi au mai vorbit intre timp sau au stabilit o intalnire este greu de spus. Buliga ar fi amenintat-o pe fata si i-ar fi sugerat ca ar fi mai bine sa taca.

In mediul online, adolescenta a fost intr-un fel sau altul condamnata pentru comportamentul sau si pentru ca frecventeaza cluburile la varsta aceasta, insa, asta nu scuza cu nimic comportamentul lui Jan Buliga. Fata a trecut printr-o adevarata trauma. Dupa ce a fost violata, a vrut sa vada daca nu cumva a ramas insarcinata. A facut un test de sarcina, iar rezultatul a fost negativ.

Povesti ce par ireale

 

Jan Buliga are, se pare, o placere deosebita in a sechestra fete si a le viola. In trecut, a facut o fapta trasa parca la indigo. Pe data de 24 februarie 2006, Buliga fost retinut apoi arestat pentru viol si lipsire de libertate. Procurorii au sustinut atunci ca acesta le-a sechestrat pe doua minore Andreea, in varsta de 16 ani, si pe Petronela, in varsta de 17 ani.

Fetele, care se ocupau cu prostitutia, au sustinut ca se aflau intr-o cabana din Miroslava, iar Jan Buliga ar fi venit impreuna cu alti doi tineri si le-ar fi batut si le-ar fi dus acasa la Buliga pentru a le viola. Numai ca declaratiile fetelor au fost contrazise in special de certificatele medicale care constatau ca au fost batute, dar nu si violate.

De-a lungul timpului au circulat legende legate de cat de "dotat" este Jan Buliga. Barbatul care are aproape doi metri si peste o suta de kilograme ar avea, se pare, un penis urias. In presa s-a discutat la un moment dat despre asta si s-a vehiculat ca Jan ar avea mai multe bile pe penis.

Asta a confirmat si el, intr-o discutie purtata cu reporterii BZI in urma cu mai bine de zece ani. Penisul lui Jan Buliga ar avea un diametru de 11 centimetri si o lungime de 10,5 centimetri, asta nu in erectie.  "Daca penisul meu are o asemenea marime in stare flasca, in erectie eu le-as fi ucis pe acele copile de 15 – 16 ani", a spus la vremea respectiva Buliga.

Adolescenta din Mogosesti nu a avut insa atat de mult noroc. Ea a precizat ca a facut sex normal cu Buliga. Recent, fata a fost consiliata de catre specialistii din cadrul DGASPC Iasi. Buliga este arestat acum pentru 30 de zile pentru viol, lipsire de libertate in mod ilegal si distrugere. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img