joi, 9 mai, 2024

Horoscop 4 decembrie – Racii sunt preocupati de aspectul fizic iar fecioarele au o zi de succes

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 4 decembrie 2018 BERBEC
Se deschide o perspectiva noua in fata ochilor tai, dar nu te poti concentra asupra ei cat timp esti prins in alte probleme. Merita sa te dedici acestei noi directii, ca atare e convenabil sa renunti la ceea ce faceai, sa-i pui punct aici, ca sa te poti elibera de orice sarcina care te-ar putea tine pe loc.

Numai de curajul si vointa ta proprie depinde felul in care inchizi capitolul din trecut, ca mai apoi sa-ti canalizezi timpul, energia si atentia spre noua ta cale, deci greul e acum, cand a venit momentul sa spui punct… si de la capat, dar in alta directie!

Horoscop 4 decembrie 2018 TAUR
Se presupune ca ai invatat destul de la viata ca sa stii acum ce ai de facut. Esti in fata unui nou inceput fata de care, acum ceva vreme, aveai unele rezerve sau temeri, dar intre timp ai mai acumulat ceva experienta si informatii utile ca sa stii mult mai bine incotro sa mergi.

Porneste acum cu incredere si entuziasm, pentru ca pasii urmatori vor veni pe parcurs. Nu trebuie sa ai toata planificarea in fata ochilor de la start pana la finish, ci totul ti se va revela pas cu pas, etapa cu etapa, pana la tinta finala.

Horoscop 4 decembrie 2018 GEMENI
Joci un rol important in sarcinile zilei, pe de o parte pentru ca iti asumi ceea ce-ti revine cu simt de raspundere si vointa, si, pe de alta parte, pentru ca reusesti sa ii mobilizezi si pe ceilalti la treaba astfel incat sa ajungeti impreuna la un rezultat demn de lauda.

Dai randament in activitati in care trebuie sa-i impingi de la spate pe altii, pentru ca ai un talent special de a le arata, prin exemplu personal, celor care nu prea au chef de treaba ca ceea ce visati, impreuna, are sorti de izbanda daca va uniti cu totii fortele.

Horoscop 4 decembrie 2018 RAC
Esti foarte preocupat de aspectul tau fizic, pentru ca nu ai o parere tocmai buna despre tine. Trebuie sa lucrezi mai mult la exterior, de aceea esti pregatit sa investesti timp si bani in ameliorarea lookului tau.

Un prim pas ar fi sa umbli prin magazine si sa-ti innoiesti garderoba, dar te gandesti in acelasi timp si la o cura de slabire, la un abonament la sala, la o serie de tratamente cosmetice, pentru ca esti convins ca si imaginea conteaza in succesul tau deplin.

Eforturile iti vor fi rasplatite cu un efect wow in ochii celor care vor vedea rezultatele, deci hai, da-i bataie!

Horoscop 4 decembrie 2018 LEU
. Afacerile ar trebui sa mearga foarte bine, pentru ca sunt mari sanse sa-ti mai refaci un pic bugetul. Intra sume mai consistente in posesia ta, vanzarile incep sa se mai miste, semnezi un contract promitator sau esti platit ceva mai bine, deci perspectivele financiare incep sa arate bine, totul e sa nu dezechilibrezi tu balanta.

Ofertele care ti se fac suna bine, nu le lasa sa astepte, pentru ca norocul nu sta pe loc. Daca tu nu pui mana pe sansa imediat, apare altul care e mai iute in reactii si primeste ceea ce ar putea fi al tau.

Horoscop 4 decembrie 2018 FECIOARA
Este o zi de succes pentru tine, ai toate sansele sa te remarci, sa atragi asupra ta laude si felicitari bine meritate, pentru ca participi la un eveniment care iti provoaca o imensa placere.

Cand iti place ceea ce faci, rezultatele nu pot fi decat excelente. O veste buna anuntata candva isi arata, finalmente, latura palpabila si spui ca a meritat sa astepti pana a prins contur atat de bine, de vreme ce roadele sunt dintre cele mai profitabile.

Poate si situatia financiara se va clarifica astazi, intrand in posesia unei sume consistente sau macar a unei promisiuni demne de incredere.

Horoscop 4 decembrie 2018 BALANTA
Se naste o dorinta noua in inima ta si pui mult suflet in implinirea ei. Daca mai aduni, alaturi de tine, si un grup mai numeros de sustinere, oameni cu aceleasi dorinte ca si tine, v-ati putea uni cu totii fortele in acelasi sens.

Cand vezi ca mai sunt si altii care isi doresc acelasi lucru, parca te ambitionezi si mai mult, pentru ca, daca ar veni din jurul tau doar critici si oprelisti, nu ai mai avea aceeasi putere de a ajunge la capat. Speri mult de la acest plan, tocmai pentru ca isi aduc mai multi contributia la reusita lui, dar sufletul acestei actiuni esti tu!

Horoscop 4 decembrie 2018 SCORPION
A venit momentul sa te intorci un pic in timp la vremuri mult mai frumoase si mai vesele. Parca ai redeveni copil pentru o zi si te simti bine in aceasta postura, lipsit de griji, bucurandu-te de lucruri de altadata care revin acum in actualitate.

Poate treci prin locurile copilariei tale. Poate retraiesti un eveniment fericit de demult care te face inca sa te simti bine. Poate iei de la capat o actiune care nu a avut sorti de izbanda candva, dar acum evolueaza incredibil de repede. Arunca, deci, o privire inapoi in trecut pentru ca ceva bun din alte timpuri revine!

Horoscop 4 decembrie 2018 SAGETATOR
Visezi pana departe si iti faci planuri excelente care au la baza o situatie materiala mult mai buna. Ai toate sansele sa-ti vezi aceste dorinte implinite foarte curand, deoarece pui in joc toate talentele tale, toate cunostintele acumulate, si daca mai pui si umarul la treaba, succesul este asigurat.

Se intrevede deja o perspectiva promitatoare undeva la orizont si alergi spre acel mare tel cu entuziasm si speranta. Profita de multiplele oportunitati care se ivesc, pentru ca esti pe calea cea buna!

Horoscop 4 decembrie 2018 CAPRICORN
E nevoie de o decizie prin care dai dovada de flexibilitate si capacitate de a te schimba atunci cand situatia o cere. A ramane captiv intr-o zona in care nimic nu se mai misca nu e in avantajul tau, ca atare profita de fiecare ocazie care iti deschide o directie noua, de fiecare intalnire care aduce o informatie utila, pentru ca din toate aceste noutati cotidiene se poate ivi o cale complet diferita care sa te satisfaca pe deplin.

Fii, deci, gata sa te schimbi sau sa schimbi ceva in preajma ta, ca sa te eliberezi de credintele vechi si a merge inainte. Ca sa faci lumea mai buna trebuie sa incepi mai intai cu tine!

Horoscop 4 decembrie 2018 VARSATOR
Ai norocul de a te intalni azi numai cu oameni tonici, entuziasti, veseli, care au asupra ta un efect miraculos. Iti reaprind un chef grozav de schimbare, de aventura, de miscare, si, daca va uniti cu totii fortele, reusitele ar fi de exceptie.

Bucura-te de tot ce afli de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt informatii utile, stimulente grozave sau vesti bune care iti dau mai multa incredere in fortele proprii si in viitor. Toate acestea te ajuta moral sa treci la etapa urmatoare a unui tel caruia ii acorzi o semnificatie speciala.

Horoscop 4 decembrie 2018 PESTI
Verdictul pe care il primesti azi in urma unui conflict puternic te favorizeaza si e normal sa fii multumit de rezultate. Consideri ca ti s-a facut dreptate si jubilezi in sinea ta si in fata inamicilor care ti-au pus doar bete in roate.

A meritat sa ai rabdare, sa lupti cu toate puterile pentru a-ti demonstra nevinovatia si a primi din nou ceea ce ti se cuvine, dar nu te culca totusi pe laurii victoriei. Riposte mai pot veni si de acum inainte din partea celor care tot mai considera ca li se cuvine ceea ce ai obtinut tu pe merit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img