duminică, 19 mai, 2024

Roxana de la Puterea Dragostei arunca bomba! Fosta concurenta a insinuat ca Mariana nu mai e… domnisoara

Distribuie:

Publicat:

După ce au existat mai multe discuții legate de virginitatea Marianei de la Puterea Dragostei, Roxana a venit cu o declarție șocantă! Frumoasa brunetă a vorbit în cadrul unui live pe Instagram despre faptul că fosta colega nu mai este virgină.

Mariana și-a pierdut virgintatea?!

S-au aflat noi detalii în ceea ce privește virginitatea Marianei de la Puterea Dragostei. După ce la începutul celui de-al doilea sezon al emisiunii, concurenta a spus că este virgină, Roxana Buzoiu vine și aruncă vestea mult așteptată! În urma unui live pe contul său de Instagram, fosta concurentă a insinuat faptul că Mariana și-a pierdut virginitatea. 

„Gata Mariano. ți-ai pierdut…. Nu pot să zic acum că suntem pe live”, a spus Roxana în timpul live-ului.

În același timp, Mariana a venit cu un răspuns imediat pentru colega ei de la Puterea Dragostei: "De virginitate zici? Dar nu am pierdut nimic"

Concurenta, suprinsă într-o ipostază incredibilă

Concurenta de la Puterea Dragostei este una dintre cele mai controversate concurente din casa iubirii, mai ales pentru admirația ei față de Jador. Mai mulți concurenți și internauți au declarat de-a lungul timpului că aceasta făcuse o mică obsesie pentru cântăreț.

După ce Andra Volos și Bogdan Mocanu au ieșit din casa iubirii, mai mulți concurenți au făcut o fotografie, în care era prezentă și Mariana. Însă, cum este o fire excentrică, femeia s-a pozat alături de ei în timp ce făcea șpagatul. Totuși, există un detaliu pe care fosta concurentă nu l-a observat și anume că în această fotografie i se vede lenjeria intimă. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img