luni, 6 mai, 2024

Povestea fabuloasa a unui artist celebru! Ce sacrificii incredibile a facut pentru fiul lui! Spovedania lui e cutremuratoare

Distribuie:

Publicat:

Karym, căci despre el este vorba, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi și, culmea, este tot timpul cu zâmbetul pe bune, dispus să îi ajute pe cei din jur cu aceeași bucurie pe care o are atunci când urcă pe scenă, să cânte.

Doar că, în spatele zâmbetului său se ascunde o dramă greu de închipuit. Pentru că, până să ajungă artist, Karym a fost nevoie să lupte, la propriu, pentru supraviețuire. Și nu doar pentru supraviețuirea lui, ci și pentru a fiului său, sacrificiile făcute pentru copil fiind demne de trecut la definiția cuvântului ”tată” din dicționar.

O copilărie dificilă l-a făcut pe Karym ca, acum mulți ani, să ia drumul străinătății, să plece din țară încercând, la fel ca și mulți alți tineri, să își facă un rost. ”După câțiva ani în străinate m-am însurat, dar nu a fost nici dragoste la prima vedere nici altceva, m-am însurat pentru că a venit copilul și pentru că nu am vrut să renunț la el, altfel lucrurile se puteau rezolva foarte ușor… Pur și simplu am ținut cu dinții că primul copil să trăiască. Știam că va fi o căsnicie eșuată, ea avea doar 17 ani. Pentru o viață mai bună, acum că aveam familie, am reușit să-mi deschid un business care din păcate nu a mers, poate pentru că toți banii pe care îi făceam îi împărțeam și ajutam pe cei cu probleme”, povestește Karym.

Doar că, deși aveau copil, iar un băiețel cum au ei pare să fie suficient pentru a aduce liniștea în familie, lucrurile s-au înrăutățit. ”Fosta soție s-a dovedit că nu prea are instincte materne și am luat decizia de comun acord ca ea să plece în străinătate, mai ales că și dorea foarte mult să scape de creșterea copilului, lucru care i se părea o povară. La scurt timp după ce a plecat, lucrurile s-au răcit, era firesc, știam asta, avea 19 ani, găsise libertatea… Am dat-o în judecată pentru custodie, ne-am judecat ani de zile… Într-un final am „câștigat" și nu intru în detalii pentru că sunt lucruri pe care Angel, băiatul meu, le va afla la timpul potrivit”, povestește, fără să fie măcar furios, Karym.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img