duminică, 19 mai, 2024

Sora lui Iancu Sterp e gravida si va naste in curand! Culita si-a anuntat mama: “Stiu ca iti doresti si nepoti, dar am asa o presimtire ca nu mai dureaza mult si vei avea!”

Distribuie:

Publicat:

Sora lui Iancu Sterp e gravidă, fiind prima dintre frați care va deveni părinte. Iancu are un frate, pe Culiță, și două surori, Ileana și Geta. Ileana s-a măritat anul trecut cu iubitul ei, Daniel, iar la nuntă a făcut o fotografie, în rochia de mireasă, alături de frații ei.

Recent, mama copiilor, doamna Geta,și-a aniversat ziua de naștere, iar Culiță i-a scris un mesaj emoționant. “Eu, Iancu , Geta și Ileana, te iubim mult și îți mulțumim că ne-ai crescut așa frumos și ai avut grijă de noi, să nu ne lipsească nimic. Stiu că nu de puține ori te-ai lăsat pe tine pentru noi!”, a postat Culiță.

Sora lui Iancu Sterp e gravidă: "Ai trăit bucuriile și necazurile noastre"

“Acum e rândul nostru să îți răsplătim tot ce ai făcut pentru noi! Fie ca bunul Dumnezeu să te țină tot așa voioasă și sănătoasă alături de noi! Ai râs râsul nostru, ai vărsat lacrimile noastre, ai suferit în locul nostru. ”, a mai scris Culiță.

"Ai trăit bucuriile si necazurile noastre, ca și cum ar fi fost ale tale, te-ai rugat pentru noi si ne-ai apărat de orice primejdie, ai fost banca unde noi ne-am depus toate rănile si toate grijile si ai avut grijă de ele ca si cum ar fi fost ale tale", a continuat fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img