vineri, 3 mai, 2024

Transformare incredibila a unei foste concurente de la Puterea Dragostei! Manuela Oprisiu, greu de recunoscut

Distribuie:

Publicat:

Manuela Oprişiu e de nerecunocsut acum, chiar şi pentru fanii ei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a devenit vedetă în videoclipurile multor artişti de la noi, iar pentru acestea, vedeta apelează la fel de fel de artificii estetice. 

Dacă de curând, Manuela Oprişiu a fost blondă, acum frumoasa brunetă a apelat la un machiaj care i-a schimbat complet fizionomia.

Dacă în viaţa sentimentală, Manuela Oprişiu nu este în cea mai bună perioadă, din punct de vedere profesional îi merge foarte bine, frumoasa brunetă având colaborări cu numeroşi artişti de la noi.

Manuela Oprisiu vrea sa se intoarca la Puterea Dragostei

Tocmai pentru că este singură, Manuela Oprişiu se gândeşte că ar putea să se întoarcă la Puterea Dragostei, în speranţa că de data aceasta ar putea avea mai mult noroc şi să-şi găsească un iubit.

”Aș vrea să mă întorc la Puterea Dragostei, pentru că sper să-mi găsesc sufletul pereche. Nu e vorba de bani, așa cum spun unii. Eu câștig mai mulți bani în România decât acolo, în emisiune”, a precizat Manuela Oprișiu. Ei bine, sursele noastre spun că frumoasa brunetă se va întoarce în scurt timp în casă şi, cu siguranţă, va fi plină de surprize.

sursa: exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img