marți, 7 mai, 2024

Ziua in care te-ai nascut iti influenteaza viata! Ce secrete poti afla din data nasterii tale

Distribuie:

Publicat:

Ziua nasterii le influenteaza oamenilor intreaga viata, iar dintr-un calcul matematic pot fi aflate mai multe detalii importante despre destin. Numerologul Romeo Popescu a explicat ce se poate afla din data nasterii.  

„Orice data de nastere are un cod. Noi in numerologie il numim CNP astral, cod astral. In urma unui calcul, putem afla destinatia la care noi ar fi bine sa ajungem, putem sa vedem calea pe care trebuie sa o urmam, putem sa vedem modul in care am putea invata acele lectii de viata. Este un cod foarte”, a explicat numerologul Romeo Popescu.

Exploratorul spiritual Ramona Popescu a precizat ca, totusi, oamenii au dreptul la liber arbitru.

„Acesta este un drept despre care se spune ca este respectat pana la divinitate, la cel mai inalt nivel. Face parte din esenta noastra. Este modul in care noi cream realitatea noastra si ne determinam unicitatea in evolutie. Toti suntem egali prin ceea ce suntem. Suntem niste fiinte spirituale, niste creatii divine… Modul in care alegem sa evoluam, in functie de amprentele noastre, ne da aceasta unicitate ce se manifesta prin liberul arbitru”, a explicat si Ramona Popescu.

Urmariti explicatiile pe larg ale numerologului Romeo Popescu in clipul de mai sus din emisiunea „Lumea nevazuta” de la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img