vineri, 3 mai, 2024

S-a spus ca s-au casatorit in secret, ba ca asteapta un copil. Azi, Lidia Buble a lasat sa se afle de la ea!

Distribuie:

Publicat:

Lidia Buble are o cariera de succes si traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Razvan Simion. Artista le-a spus fanilor sai ca isi doreste foarte multi copii si este pregatita sa devina mama. 

Lidia Buble a decis sa raspunda la curiozitatiile fanilor despre viata personala, dar si despre cariera sa care este in plina ascensiune. Unul dintre fanii a intrebat-o pe artista daca isi doreste sa aiba copii, iar raspunsul acestea a venit foarte rapid si extrem de surprinzator. Cantareata isi doreste foarte multi copii, iar in cativa ani se vede ca o femeie ce va da nastere de mai multe ori si cu o cariera de succes. „Cand vine vorba despre copii sunt disperata. Nu-mi doresc un copil, nici doi, nici trei, nici zece, nici unsprezece, nici doisprezece, mai multi”, a spus Lidia Buble pe InstaStory. 

Lidia Buble sufera de o boala ciudata

Artista sufera de o boala raspandita in intreaga lume, nictofobie. Cantareatei ii este frica de tot ce misca si tot ce aude noaptea, motiv pentru care nu se poate odihni mai deloc si sa se poata incarca cu energie pentru o noua zi: „Daca am tablouri prin casa imi amintesc ca noaptea pleaca aia din tablou[…] Am nopti in care nu inchd niciun ochi. Adorm doar spre dimineata cand se lumineaza afara, 2-3 ore”,  spunea Lidia la Xtra Night Show.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img