vineri, 1 decembrie, 2023

Culita Sterp vrea sa se impace cu Carmen de la Salciua! “Deocamdata nu am divortat”. Mesajul emotionant pe care i l-a transmis

Distribuie:

Publicat:

Culita Sterp isi doreste impacarea cu Carmen de la Salciua. Interpretul a marturisit ca el si Carmen nu au divortat si i-a transmis un mesaj emotionant acesteia.

"Saptamana trecuta m-a oprit un preot de la noi din sat: <Culita, vezi ca te-ai bagat intr-o mare prapastie!>. Deocamdata nu am divortat. A ramas ca prin septembrie sa mergem. Trebuia sa mergem in 7 august sa semnam inca o data, noi suntem plecati atunci si am zis sa mergem in septembrie. Poate ca e si un semn. O sa fie, probabil o sa fie, nu stiu (n.r.- divortul). Cred ca ea (n.r.- isi doreste divortul). Eu sunt omul care iti spun o data, zici ca nu, eu nu te mai rog a doua oara. Un mesaj pentru ea: mi-e dor de tine, atat!", a spus Culita Sterp.

Si familia lui Culita Sterp isi doreste impacarea dintre cei doi si i-a transmis un mesaj lui Carmen de la Salciua. "Noi am avut si vrem sa avem in continuare o relatie buna cu ea. Ce este intre ei trebuie sa fie problema lor, sa si-o rezolve singuri. Ne pare foarte rau. Atunci cand te casatoresti nu te casatoresti cu gandul de a te desparti. Parca nu mai putem sa iertam nici macar daca te calc pe picior… Mai demult nu era asa. Ma uit la mama. Trebuie intr-o casnicie sa treci peste si sa ierti. (…) Carmen, sa stii ca te asteptam acasa si ne este dor de toate momentele…", a spus una dintre surorile lui Culita Sterp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img