marți, 30 aprilie, 2024

Cum sa-ti pastrezi bronzul natural pentru mai mult timp

Distribuie:

Publicat:

Descopera cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti pastrezi bronzul natural pentru mai mult timp:

Hidrateaza-ti pielea

Nu exista nicio modalitate mai buna de a-ti pastra tonul pielii decat aceea de a-ti da cu lotiune de corp regulat. Dupa o vara la soare, trebuie sa iti hidratezi pielea in fiecare zi.  

Fa dusuri reci

Baile calde iti pot deshidrata pielea, ducand la o exfoliere mai rapida. Opteaza pentru dusurile reci si utilizeaza un ulei de dus hidratant pentru a-ti pastra culoarea. 

Exfoliaza-te

Ar putea fi ultimul lucru la care te gandesti, dar este foarte important sa iti exfoliezi corpul o data pe saptamana. Trebuie sa se faca delicat, fara a insista!

Adopta o dieta bogata in beta-caroten

Diverse studii au aratat ca o dieta bogata in beta-caroten, acel tip de pigment rosi-portocaliu, poate reda stralucirea pielii de vara din interior.

Cele mai bune surse naturale sunt caisele, cartofii dulci, mango, dar mai ales morcovii. 

Bea apa

Nu consuma apa doar cand e foarte cald. Hidratarea regulata poate contribui la prelungirea duratei de viata a celulelor, inclusiv a celulelor bine bronzate de la suprafata, si, de asemenea, pentru infrumusetarea si netezirea pielii.

Poarta alb

Acesta este un truc incercat si testat pentru a crea iluzia unei culori mai intunecate a pielii. Hainele in culori deschise nu va prelungi bronzul tau natural, dar il va accentua atunci cand incepe sa dispara!

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img