vineri, 26 aprilie, 2024

De ce și-a anulat Elena Merișoreanu, din nou, operația la picior? Ce a mărturisit artista

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Elena Merișoreanu a mărturisit din ce motiv și-a anulat, din nou, operația la picior. Ce a dezvăluit artista, dar și ce spune despre toate realizările pe care le are în muzică.

Elena Merișoreanu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din țara noastră, a mărturisit că și-a anulat, din nou, operația la picior, chiar dacă în urmă cu mai mult timp anunțase că va renunțat pentru o perioadă la evenimente.

De ce și-a anulat Elena Merișoreanu operația la picior

În exclusivitate pentru Antena Stars, Elena Merișoreanu a mărturisit că a amânat, din nou, operația la picior din cauza evenimentelor. Chiar dacă în urmă cu ceva timp anunțase că era pregătită să facă acest pas, interpreta de muzică populară speră că va rezolva totul abia din toamnă.

Deși trebuie să se opereze la picior, Elena Merișoreanu a ținut să precizeze că nu se confruntă cu probleme de sănătate.

„Am probleme la un picior, tot amân operația și nu știu de ce. Adică știu de ce, evenimente. Sper că în toamnă o să mă ajute Dumnezeu să rezolv această treabă. Restul, mulțumesc lui Dumnezeu, să știi că sunt sănătoasă tun”, a mărturisit Elena Merișoreanu, pentru Antena Stars.

Ce a spus artista

Elena Merișoreanu a câștigat titlul de „Cea mai îndrăgită interpretă de muzică populară”, dar nu se consideră vedetă, ci o „slujitoare a cântecului popular”. Artista se bucură de o frumoasă carieră în muzică datorită talentului cu care a fost înzestrată.

„Slujitoarea cântecului popular, noi nu suntem vedete, cum spun alții. Vedete sunt actorii care au jucat în roluri importante, cei care au scris piese de teatru. (…) Mă onorează acest premiu și vreau să spun că îl datorez publicului și vouă, media. (…) Nicio zi din viață nu o regret, pentru că am lăsat în urmă lucruri frumoase și cântece”, a spus artista.

Artista este mulțumită de toate realizările pe care le are în muzică. Elena Merișoreanu nu regretă nicio zi din viață și păstrează, cu mândrie, toate premiile pe care le-a primit cu trecerea timpului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img