miercuri, 1 mai, 2024

Dieta lui Mel Gibson: a slabit 14 kilograme in doar 2 luni

Distribuie:

Publicat:

Mel Gibson a reusit sa slabeasca 14 kilograme in doar doua luni, iar aceasta schimbare in viata actorului a aparut din intamplare. Totul a inceput cand nutritionistul Sam Jackson si actorul in varsta de 62 de ani s-au intalnit intr-un restaurant in Sydney. Desi reactia multor fani la vederea celebrului actor ar fi sa se fotografieze alaturi de el, femeia, singura la masa fiind, a inceput sa converseze cu el, iar intr-un final, cei doi au facut schimb de numerele de telefon.
 
Mel Gibson s-a plans de kilogramele in plus cu care a inceput sa se lupte odata cu inaintarea in varsta, iar la auzul acestora, Sam s-a oferit sa-l ajute cu un program intens, promitand rezultate vizibile in doar opt saptamani. Se pare ca nutritionistul s-a tinut de cuvant, iar in doar doua luni, actorul a reusit sa slabeasca 14 kilograme. Inca de la prima intalnire pe care au avut-o in luna iunie, Sam a marturisit pentru New Idea ca in fiecare dimineata se trezeste cu mesaje din parte actorului, potrivit one.ro.
 
”Ne dam cam 30 de mesaje pe zi si ne sunam pe FaceTime de cateva ori pe saptamana”, povesteste nutritionistul, mama a doi copii. ”Mighty Mouse (n.r- porecla lui Sam), nu am timp sa ma antrenez azi, e ok?”, a dat Sam ca exemplu unul dintre mesajele primite de la actor. ”Nu este ok. Treci pe banda de alergat!”, a fost raspunsul ei. Programul strict realizat de Sam Jackson si dieta l-au ajutat pe Mel Gibson sa scape de 27 de centimetri in talie. Pentru ca a fost extrem de entuziasmat de rezulultate, actorul a marturisit intr-un video pe Youtube: ”Hainele mi se potrivesc, nu ma mai doare spatele si dorm mult mai bine. Practic, mananci mai des, dar mai bine…cel putin incap in oglinda!”. Potrivit News.com, actorul a dezavluit care este dieta sa si ce trebuie sa consume pentru cele cinci mese pe zi:
 
MIC DEJUN: Omleta cu rosii si ardei gras
GUSTARE (3 ore mai tarziu): Shake proteic
PRÂNZ (3 ore mai tarziu): Pui cu sparanghel, broccoli si fasole verde cu cartofi dulci
GUSTARE (3 ore mai tarziu): Shake proteic
CINA (3 ore mai tarziu): somon la gratar cu cartofi la cuptor si salata verde

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img