luni, 29 aprilie, 2024

Discutia a devenit VIRALA! Doi comentatori ungari au uitat microfonul deschis la meciul Federer-Copil: “Auzi, e la fel de slab ca la Simona”

Distribuie:

Publicat:

Marius Copil a castigat aprecierea atat nationala, cat si internationala, dupa meciul cu Roger Federer datorita ambitiei si modului in care a jucat. Insa, nu toata lumea a urmarit cu atat de mare interes meciul, chiar comentatorii lui au fost “plictisiti”.

Mai exact, comentatorii postului Sport 2 de la Budapesta care au comentat duminica finala turneului de la Basel dintre Roger Federer si Marius Copil au uitat deschise microfoanele.

Dialogul lor a devenit viral, fiindca principalul subiect de discutie al celor doi a fost o tanara aflata in loja romanului. Cei doi au remarcat silicoanele femeii, dar au facut si unele remarci referitoare la Simona Halep: 

“– Silicoane.
– Pfffff.
– Auzi, e la fel de slab ca la Simona.
– Minuni romanesti?
– Mda, minunate. Nu cred ca sunt silicoane. Dar imi plac oricum.
– Sani sa fie!
– Ce meci plictisitor! Si celalalt a fost la fel.”

Marius Copil a reusit cel mai bun turneu din cariera la Basel, unde, desi a inceput din calificari, a ajuns pana in finala. Acolo, el a facut o figura onorabila in fata lui Riger Federer, care a castigat greu, cu 7-6 (7-5), 6-4. In urma acestui turneu fabulos, Marius Copil a facut un salt de 33 de locuri in clasamentul ATP, de pe locul 93 pana pe locul 60, relateaza Digi24. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img