miercuri, 15 mai, 2024

Jamie Oliver: “Nu mai am bani”. Cum a pierdut celebrul chef 12,7 milioane de lire sterline

Distribuie:

Publicat:

Dupa 18 luni ”extrem de dificile”, Jamie Oliver marturiseste ca nu mai are bani.

Recent, Jamie Oliver a marturisit ca nu mai are bani pentru a continua afacerile sale cu restaurante, dupa ce lantul sau Jamie’s Italian s-a aflat, anul trecut, in pragul falimentului.

Celebrul chef din Marea Britanie a declarat ca nu mai are bani de investit in afacerile sale dupa ce a folosit 12,7 milioane de dolari din propria sa avere in incercarea de a le revitaliza. Jamie Oliver (43 de ani) spune ca, daca ar putea, ar face acelasi lucru si in viitor, doar ca nu este posibil.

Acesta a declarat pentru DailyMail: ”Nu mai am bani. La acest moment, nu pot pune in pericol cealalta parte a afacerii si pe oamenii care lucreaza acolo”. 

Jamie, care este tatal a cinci copii, spune ca ”nu a fost falit si ca se descurca”, dar nu mai poate folosi bani din propriul buzunar pentru a investi in lantul de restaurante.

Lantul Jamie’s Italian, care a deschis primul restaurant in 2008, a avut, recent, datorii de 71,5 milioane de lire sterline. In plus, anul acesta, brand-ul a anuntat ca va inchide 12 localuri si mai bine de 600 de oameni isi vor pierde slujbele.

Jamie Oliver are o avere personala de 240 milioane de lire sterline, in mare parte datorata cartilor sale de bucate si afacerilor cu restaurante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img