marți, 7 mai, 2024

Doi bărbaţi cercetaţi de polițiștii de frontieră pentru conducere unui ansamblu cu permis necorespunzător şi încredinţare cu bună ştiinţă a autoturismului

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere deţinut nu îi dădea dreptul, dar și în privința proprietarului ansamblului rutier respectiv, pentru încredințarea acestuia pentru a fi condus pe drumurile publice.

În data de 28 iunie a.c., în jurul orei 09.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora – I.T.P.F. Iași, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza localităţii de frontieră Osoi, au efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un ansamblu rutier format dintr-un autoturism şi o remorcă, condus de ieşeanul G.A., în vârstă de 25 de ani. În autoturism, pe scaunul din dreapta faţă, se afla ca pasager ieşeanul D.Ş. în vârstă de 42 ani, proprietarul mijlocului de transport.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că G.A. nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv şi încredinţarea autovehiculului unei persoane care nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img