vineri, 26 aprilie, 2024

Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic. Ce a declarat celebrul vlogger

Distribuie:

Publicat:

Dorian Popa a reușit o performanță la care mulți români visează. Celebrul vlogger a anunțat în urmă cu ceva timp ce alternativă a ales pentru facturile prea mari la curent, iar acum s-a declarat complet independent din punct de vedere energetic. Dorian și-a anunțat fanii, în cel mai nou vlog al său, că nu mai plătește facturi la curent.

În timp ce românii se confruntă cu facturile prea mari la energie, Dorian Popa a făcut un anunț pentru care unii oameni ar fi de-a dreptul invidioși. Celebrul vlogger a luat măsuri împotriva tarifelor prea mari la energie, astfel că acum nu mai este obligat să plătească facturi la curent. Dorian Popa a atins un obiectiv pe care mulți oameni și l-ar dori.

Dorian Popa nu mai plătește facturi la energie

Despre Dorian Popa se știe deja că este un bărbat extrem de inventiv, care reușește tot ce își propune. Ei bine, unul dintre cele mai recente victorii ale acestuia a fost să devină independent din punct de vedere energetic, și implicit să nu mai plătească facturi la curent. Vloggerul a anunțat acest lucru în cel mai recent vlog al său, unde a explicat cum a reușit acest lucru.

Vloggerul își ține fanii la curent cu tot ce se petrece în viața și, mai ales, în casa lui. Astfel, acesta și-a prezentat noile realizări la el acasă, dar și un lucru important pentru bugetul său. Dorian Popa a anunțat că a reușit să devină independent energetic și să nu mai plătească facturi la curent.

”Eu sunt cu inima, nu că plină, ci dau pe afară de fericire când mă gândesc că absolut toată proprietatea mea este, acum, independentă din punct de vedere energetic. Ce credeți, nu mai plătesc factura la curent, am dat și ditamai factura pe panouri, să nu mă înțelegeți greșit și nici nu vreau să induc treaba în eroare și să se gândească lumea că de ce n-am și eu panouri să nu mai plătesc factura. Până când te amortizezi, e altă poveste. Dar, ideea e că indiferent ce se va întâmpla cu prețul kw-ului, eu sunt acoperit. Am dat o dată banii și nu îi mai dau pe viitor ăn mod eșalonat, mă încântă fabulos de tare”, a declarat Dorian Popa în vlogul său.

Vloggerul a investit 20.000 euro

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa a declarat exclusiv pentru Spynews, că a reușit să recurgă la una dintre alternativele pe care le-au găsit românii, pentru a fi scutiți de facturile la energie. Aașdar, vloggerul a investit fabuloasa suma de 20.000 euro în panouri fotovoltaice, după ce a fost supărat din cauza unei facturi de 9.000 lei pe care a primit-o anterior.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img