marți, 7 mai, 2024

Sonny Flame, despre începuturile în muzică. Cât de greu i-a fost artistului: „Nu puteam să-mi mai întrețin familia”

Distribuie:

Publicat:

Sonny Flame a furat cartoane cu ouă din piață și și-a făcut studio cu dalta și ciocanul doar ca să-și poată urma visul. În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a recunoscut că au fost momente în care nu avea bani să-și întrețină familia și a avut un moment în care s-a gândit să părăsească România ca să aibă un trai decent. De altfel, cântărețul mărturisește că a vrut cu orice preț să facă muzică și, astfel, a reușit să urce în top. Iată cât de greu a fost drumul lui către succes!

Ce a povestit Sonny Flame despre începuturile în muzică

Sonny Flame a mărturisit că nu știa încă de când era copil că își dorește să facă muzică și a realizat abia când era în liceu cât de pasionat este de acest domeniu.

„Nu am conștientizat în copilărie că voi face eu muzică. Eram atras de muzică, țin minte că mă lăsau acasă și îmi puneau o casetă video cu Michael Jackson de la primul lui concert în București, din 1992 și o urmăream cap-coadă, dar ne-am realizat atunci că voi face asta. Abia prin liceu, prin clasa a noua avea un prieten foarte apriopiat, atunci începuse să apară trupele de rap și am luat microbul muzicii rap, muzicii hip-hop și stând așa la povești cu prietenul acesta ne gândeam ce tare ar fi dacă ne-am face și noi a trupă”, a povestit cântărețul.

De altfel, artistul a vorbit și despre perioada grele din carieră, căci avea momente în care îi era foarte dificil să-și întrețină familia și se gândea să părăsească țara pentru a lucra în străinătate și a câștiga mai mulți bani.

„Am avut perioade în care nu aveam bani, intrasem într-o pasă de nu știam ce să mai fac, pentru că nu puteam să îmi mai întrețin familia. Concerte nu aveam. nu se mișcau lucrurile așa cum trebuie și automat te gândești. Am avut momente când voiam să plec în afară pentru job-uri, dar, din fericire, întotdeauna s-a întâmplat ceva, a venit o gură de oxigen exact în punctul acela în care eram gata să renunț și cumva mi-am dat seama că acesta este drumul pe care trebuie să merg”, a mai adăugat acesta.

Artistul, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru muzică
Tot în cadrul interviului pentru Antena Stars, Sonny Flame a povestit că a făcut sacrificii la începutul carierei, astfel că a fost nevoit să fure cofrage de ouă pentru a-și face un studio cât de cât aranjat și așa cum trebuie.

„Mi-am făcut studio cu dalta și ciocanul într-o magazie unde avea tata tot felul de scule, ciocane, bormașine și din astea. Am muncit cot la cot cu prietenul meu să facem trupa, cam trei săptămâni, am făcut tot, după care a trebuit să antifonăm și nu aveam bani și de bureți din aceia scumpi, așa că ne-am dus și am furat cartoane de ouă din piață”, a mărturisit artistul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img