marți, 30 aprilie, 2024

Eduard Popica, prefectul judetului Vaslui, a participat la intalnirea cu ministrul Carmen DAN -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Eduard-Andrei POPICA participă în aceste zile la o convocare a prefecților cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen DAN, care are loc la Brașov. Ministrul de interne a discutat cu prefecții prioritățile MAI pentru sfârșitul acestui an, care privesc zona de competență a Instituțiilor Prefectului.

Printre temele de discuție s-au aflat pregătirea organizării alegerilor locale parțiale care vor avea loc în această toamnă în mai multe localități, prezentarea unor măsuri administrative și legislative pe care MAI intenționează să le ia pentru o mai bună gestionare a situației eliberării pașapoartelor, dar și gestionarea situațiilor de urgență specifice sezonului rece.

”La întâlnirea cu doamna ministru Carmen Dan am pus în discuție situația de la serviciile de pașapoarte și permise din Vaslui. Am primit asigurări că vom fi susținuți în rezolvarea problemelor apărute, inclusiv cu aprobarea transferurilor celor doi agenți de la Inspectoratul de Poliție al județului Vaslui. Discuțiile au fost legate și de ducerea la îndeplinire a programului de guvernare, precum și punerea în practică a unor măsuri care să conducă la dezvoltarea acțiunilor din domeniul situațiilor de urgentă”, a spus prefectul Eduard-Andrei POPICA.

La discuțiile cu prefecții din țară au participat și secretarii de stat ai MAI care coordonează Instituțiile Prefectului și Situațiile de Urgență, Mihai Chirică și Raed Arafat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img