miercuri, 29 mai, 2024

Elevi de la Colegiul Agricol ‘Dimitrie Cantemir’ Huși se califică pentru etapa națională a Concursului de chimie ‘Petru Poni’ – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pe data de 13 aprilie 2024,  Liceul ,,Ștefan Procopiu” Vaslui a fost gazda etapei județene a prestigiosului Concurs de chimie “Petru Poni”, destinat elevilor de la liceele tehnologice. La eveniment au participat cinci elevi de clasa a X-a, coordonați de către profesorul Dinu Mirela.

În urma eforturilor lor și a pregătirii intense, doi dintre acești elevi s-au calificat pentru etapa națională a competiției. Țîrcă Bianca Mihaela, din clasa a X-a IA, s-a clasat pe primul loc, în timp ce Alixandru Denisa Ana Maria, din clasa a X-a BS, a obținut locul al doilea.

Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” Huși felicită cu căldură pe acești elevi talentați pentru realizările lor remarcabile și pentru calificarea în etapa națională a concursului. Succesul lor este o mărturie a efortului depus și a dedicării în studiu și în domeniul chimiei.

În perioada următoare, acești elevi vor continua pregătirea intensivă pentru faza națională a competiției, iar colegii și profesorii îi încurajează să își pună în valoare cunoștințele și abilitățile în acest context competitiv.

Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir” Huși își exprimă mândria și sprijinul pentru acești tineri talentați și le urează mult succes în etapa următoare a Concursului de chimie “Petru Poni”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img