miercuri, 1 mai, 2024

Horoscop 17 septembrie 2018. Balanțele au nevoie de idei noi

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 17 septembrie 2018 – Berbec

Ar fi de dorit să temperezi dorința de a impune celor din jur, acolo unde se poate, viziunea ta. Este suficient să fii puțin mai atent și vei observa când apare această dorință nefirească.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Taur

Ai impresia că le știi pe toate, poate și pentru că faci eforturi sincere să te gândești la toate. Problemele apar atunci când cel din fața ta are o cu totul altă părere.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Gemeni

Contează foarte mult să comunici sincer cu partenerul de cuplu, să-i spui ce te frământă, ca să nu ajungi în situația de a te chinui singur, cu propriile gânduri.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Rac

Te neliniștesc multe, dar nu ai soluții pentru aceste neliniști, poate și pentru că nu sunt chiar atât de negre situațiile care ți le inspiră.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Leu

Ai nevoie de disciplină, de fapt, mai mult de o reorganizare a activității de la zero, găsirea unui alt fel de a munci, ca să poți face față tuturor lucrurilor pe care ți le-ai asumat.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Fecioară

Își trebuie o atitudine cu adevărat constructivă, mai ales în domeniile de viață pe care ți se pare că le-ai scăpat de sub control.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Balanță

Ai nevoie de o înnoire a ideilor după care îți conduci viața și o poți obține de la cei care trăiesc frumos, așa cum îți dorești și tu. Intreabă și ți se va răspunde.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Scorpion

Poate că simți nevoia să te protejezi de contactul cu oamenii pe care i-ai distribuit în rolul de adversari, dar ți-ar fi mai bine dacă ai privi aceste gânduri cu mai multă detașare.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Săgetător

Este o zi cu multă bătaie de cap, dar nu sunt lucruri care să îți depășească puterea și abilitatea de a le organiza și de a construi pe baza lor ceva frumos.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Capricorn

Te retragi în propriul univers, dar trebuie să te asiguri că visarea aceasta nu se transformă în altceva. Ai nevoie de un interval de reflexie, însă fără supărările acumulate.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Vărsător

Vrei să simți pământul sub picioare, ca să fii sigur că poți visa la împliniri pe care le-ai lăsat în așteptare. Baza e în familie și în tine însuți, nu într-un loc anume.

Horoscop 17 septembrie 2018 – Pești

Unul dintre proiectele tale recente prinde contur, spre marea ta bucurie! Și, cum lucrurile merg atât de ușor, te miri că nu ai avut această idee mai devreme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img