vineri, 3 mai, 2024

In urma cu 3 ani, Dorian Popa a-nceput sa-si ridice casa din Domnesti. Constructia a inghitit 200.000 de euro, dar nu e gata nici acum

Distribuie:

Publicat:

De cand a-nceput sa-si ridice casa din Domnesti, undeva acum 3 ani, visul lui Dorian Popa a fost sa-si organizeze petrecerea aniversara la piscina din curte. Insa nici anul acesta nu-si va astepta prietenii, de ziua lui, in casa noua. Cantaretul implineste 31 de ani pe 7 august. 

Dorian Popa a muncit pe branci pentru a-si indeplini marele vis de a avea propria casa. Chiar daca stia ca e aproape o munca sisifica, aceea de a-ti ridica locuinta dorita, in loc s-o cumperi gata facuta, el a fost mereu optimist si a sperat ca va termina repede constructia.

Cantaretul a stat zile intregi pe santier, a „santajat” muncitorii ca ii va posta pe site-urile de socializare daca nu-si fac bine treaba, ba a si lucrat cot la cot cu ei, insa casa tot nu s-a finalizat. Chiar daca a fost ridicata, mai e de lucru la finisaje si amenajari interioare, ceea ce implica alta munca si alte cheltuieli, pe langa cei 200.000 de euro deja investiti in vila. Iar despre o petrecere acolo inca nu poate fi vorba. Dorian trebuie sa amane din nou, inca un an, petrecerea la piscina. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img