miercuri, 1 mai, 2024

INCENDIAR! Jurnalistii care au fost pe “statul de plata” a lui Florian Coldea, au motive de INSOMNIE

Distribuie:

Publicat:

Liviu Mihaiu a facut aseara la TVR afirmatia ca „Unii din cei care a scris astazi la U.M (referire la hotnews.ro). despre Daniel Dragomir au trecut prin biroul lui Coldea.” Pornind de aici, jurnalistul Dan Andronic solicita public lista ziaristilor implicati in intalnirile cu Florian Coldea la SRI. Mai mult, acesta comenteaza despre lipsa abordarii subiectului in ziarul “Adevarul”, controlat de Cristian Burci.

“Din nou despre “acoperitii” din presa!

De data asta, aseara, la TVR, Liviu Mihaiu a spus cu subiect si predicat ca unii din ziaristii de la Hotnews au trecut prin biroul lui Florian Coldea. Ca la ei se referea ex-colonelul SRI Daniel Dragomir.

Un fragment interesant din emisiunea lui Ionut Cristache.

Fac un apel public la Daniel Dragomir sa ne spuna cine sunt ziaristii cu care s-a intalnit in anticamera biroului dela SRI al generalului Florian Coldea!

P.S. Remarc atitudinea demna a ziarului lui Cristian Burci care a reusit sa nu dea nici macar o stire amarata in print cu dezvaluirile lui Daniel Dragomir. Normal, ca doar nu degeaba a plecat Andrei Plesu de la “Adevarul”…”

Jurnalistii care au fost in vizita in biroul lui Florian Coldea, jurnalistii care au fost pe “statul de plata” al celebrului general, ar putea sa aiba parte de multe nopti “albe”, asta dupa ce Daniel Dragomir, i-a raspuns, printr-un comentariu, lui Dan Andronic, pomitandu-i faptul ca saptamana viitoare va aduce lamuriri suplimentare.


“Domnule Andronic, la proxima mea iesire publica, in prima parte a saptamanii viitoare voi limpezi acest subiect (inca o data respectand restrictiile curente care imi sunt impuse). Pana atunci despre atacuri si Hotnews puteti citi cum am devenit ieri “coordonator” al unor firme fantoma. dragomirdaniel.ro” a spus Daniel Dragomir pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img