sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Jador, primele declarații despre intervenția făcută! Cu ce probleme se confruntă: „Este ceva genetic”

Distribuie:

Publicat:

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Cântărețul se bucură de un adevărat succes, motiv pentru care este întotdeauna în lumina refelctoarelor. Fie că este vroba de concerte sau apariții televizate, artistul se asigură că arată mereu impecbail. În ulrima perioadă, o problemă a început să îi dea bătăi de cap și a decis să ia măsuri.

Cântărețul i-a luat prin surprindere pe fani după ce apostat mai multe fotografii înainte de a fi supus unei intervenții chirurgicale. El și-a liniști fanii după ce a mărturisit că nu este vorba despre o problemă gravă. Jador a ales să își facă un implant de păr, fiind nemulțumit de podoaba sa capilară. El a făcut primele declarații despre intervenție, despre care a spus că nu a fost un moft.

În cazul în care nu și-ar fi făcut acest implant, artistul ar fi ajuns chel, precum alți membri din familia sa.

„Rămânem chel și nu voiam. Nu e un moft, este o necesitate. Încă nu sțiu cat ma duce operația, însă cert este ca rezolv problema. Este ceva genetic cu care s-au confruntat de mai mulți ani aproape toți membrii familiei mele", a declarat Jador, pentru un post de televiziune.

Mai mult decât atât, cântrețul de manele a revenit și pe pagina sa de Instagram, acolo unde a vorbit despre cum a decurs intervenția. El s-a filmat la volanul mașinii sale, unde a mărturisit că totul este bine. În momentul în care era atent la trafic, artistului i se puteau observa bandajele. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img