miercuri, 8 mai, 2024

Dubla crimă din Iași, asemănătoare cu atacul înfiorător în care un student și-a ucis colegii! Ce au în comun cei doi presupuși criminali

Distribuie:

Publicat:

Dublul asasinat de pe Moara de Vânt seamănă izbitor cu crima din Târgușor – Copou, care a avut loc în urmă cu șase ani de zile.

Crima din Iași, în urma căreia Ioana Vanesa Burlacu și pe Youssef Ajniyah au fost uciși cu zeci de lovituri de cuțit, a îngrozit locuitorii din municipiul Iași. Mulți dintre ei au simțit de parcă istoria se repetă, în contextul în care o altă crimă asemănătoare a avut loc în urmă cu mai bine de șase ani de zile.

Amintim că Ioana Vanesa Burlac, în vârstă de 23 de ani, și iubitul ei, Youssef Ajniyah, în vârstă de 25 de ani, erau amândoi studenți la Școala Postliceală „Grigore Ghica Vodă” din Iași. Eu au fost găsiți fără suflare în vila în care locuiau, unde au fost lăsțai într-o baltă de sânge. Criminalul a fost prins după trei zile de căutări. Modalitatea în care el a acționat aduce aminte de crima care a avut loc în urmă cu șase ani, într-un cămin de studenți din Iași.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img