vineri, 26 aprilie, 2024

Jean de la Craiova, mărturisiri despre copilărie! Cântărețul a trecut prin momente grele: “Dumnezeu te testează!”

Distribuie:

Publicat:

Jean de la Craiova a povestit, în cadrul unui interviu, lucruri mai puțin știute despre viața lui. Acesta a avut o copilărie grea, cu lipsuri materiale, dar cu speranță pentru un viitor mai bun.

Jean de la Craiova este printre cei mai iubiți și apreciați cântăreți din țara noastra. Piesele lui artsitului ajung în scurt timp adevărate hit-uri. De fiecare dată când apare, Jean de la Craiova este tot timpul cu zâmbetul pe buze.

Însă, un lucru mai puțin știut despre artist, este că în viața lui nu totul a fost roz și că a trecut  prin multe momente grele, de-a lungul copilăriei. 

Jean de la Craiova a povestit, în cadrul unei emisiuni TV, totul despre momentele grele prin care a trecut și ce a trebuit să facă pentru a ajunge cât ami departe în socieate.

Jean de la Craiova, totul despre copilăria sa

Jean de la Craiova a avut o copilărie grea, marcată de lipsuri materiale. Artistul mărturisește că tot ce are în momentul de față este datorită lui Dumnezeu.

Artsitul a început să cânte de la vârsta de 12 ani, iar mentorul său a fost regretatul interpret de muzică populară, Ion Dolănescu. Jean de la Craiova mărturisește că stătea în fața blocului lui Ion Dolănescu, pentru a-i cânta. 

Manelistul a afirmat că, deși, visa să ajungă șofer pe tir, a ales drumul muzicii, deoarece așa și-a câștigat independența financiară, dar și faima. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img