luni, 6 mai, 2024

Kate Upton, trucul pentru o dieta sanatoasa in timpul sarcinii

Distribuie:

Publicat:

Asa cum Pippa Middleton nu renunta la exercitiile fizice in timpul sarcinii, nici Kate Upton  nu se teme de antrenamentele sau dietele care o ajuta sa-si mentina silueta. 
 
Viitoarea mamica, care asteapta primul sau copil alaturi de sotul ei, Justin Verlander, le-a aratat urmaritorilor sai pe contul de Instagram, cum arata exercitiile pe care le face in timpul sarcinii si, marturisim ca par destul de dificile pentru o graviduta, iar asta ne sperie un pic.
 
Ben Bruno, cel care o antreneaza, a postat pe retelele de socializare un video in care modelul apare facand fandari cu greutati kettlebell, filmulet pe care Kate nu a ezitat sa-l imparaseasca cu fanii sai.
 
”Kate Upton mi-a aratat un exercitiu nou in care poti face fandari cu greutati kettlebell in fiecare mana si un bebelus in pantec. Pare foarte greu, asa ca voi spune pass, dar este minunat sa o vad antrenandu-se in continuare”, a postat antrenorul lui Kate Upton.
 
Intr-un interviu pentru Live Strong, fotomodelul a vorbit despre dieta pe care o tine in timpul sarcinii si la ce truc apeleaza pentru a manca sanatos, in special atunci cand ia masa in oras.
 
”Nu pot spune ca ma tin tot timpul de dieta, mai ales acum ca sunt insarcinata. Ma bucur ocazional de micile placeri vinovate, dar intotdeauna incerc sa stau departe de zahar. Este greu sa te mentii, mai ales cand calatoresti”, marturiseste Kate Upton. Secretul ei pentru a manca sanatos? 
 
”Incerc sa ma uit in meniu la ingrediente si sa aleg lucruri diferite care sa ma inspire si care sa ma ajute sa mananc sanatos. Cand trisez, poate fi orice: desert sau cartofi prajiti”, a continuat fotomodelul. 
 
In luna iulie, modelul a anuntat pe retelele de socializare ca asteapta primul ei copil. Anul trecut, pe data de 4 noiembrie, Kate Upton si sotul ei s-au casatorit intr-un cadru intim, in Toscana. Cei doi formeaza un cuplu inca din anul 2014.
 
“Ma simt norocoasa sa ma casatoresc cu cel mai bun prieten!! Multumim familiei si prietenilor pentru ca au facut ca acest weekend sa fie magic si distractiv!”, a scris Kate in dreptul unei fotografii de nunta.
 
La numai 20 de ani, Kate Upton a cunoscut succesul, dupa ce a aparut in bikini in revista Sports Illustrated. Modelul este cunoscut pentru dimensiunile sale, aceasta avand la 1,78 de metri greutatea de 64 de kilograme. De-a lungul timpului, a primit numeroase critici in privinta dimensiunilor sale, fiind considerata ”grasa si vulgara”, aceste atacuri venind din partea unui site pro-anorexie, dupa ce a aparut intr-o reclama la burgeri. Bineinteles, fanii fotomodelului au sarit in apararea ei sustinand ca acuzatiile sunt absurde. sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img