miercuri, 8 mai, 2024

Mii de vasluieni au petrecut revelionul în stradă

Distribuie:

Publicat:

Mii de vasluieni au ieșit în centrul orașului pentru a sărbători trecerea dintre ani, bucurându-se, totodată, de focul de artificii și spectacolul organizat de autoritățile locale.

Și președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a ținut să treacă în noul an alături de vasluienii ieșiți în stradă de Revelion.

A fost însoțit de vicepreședintele Ciprian Trifan, administratorul public al județului, Valeriu Caragață, și consilierul local Alexandru Barbu.

”Vă doresc un an cu realizări și bucurie. Toate dorințele să vi se împlinească și împreună să ducem la capăt toate proiectele care să ducă la dezvoltarea tuturor comunităților din județ. La mulți ani, dragi vasluieni”, a transmis Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

Timp de mai bine de zece minute, vasluienii s-au putut bucura de un foc de artificii spectaculos, și-au urat la mulți ani, au băut șampanie, iar unii dintre ei au încins hore pentru a se încălzi.

Pe scena amenajată în Piața Civică s-a organizat și un spectacol artistic susținut de soliștii de la Rapsodia Vasluiului și trupa Policrom.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img