luni, 6 mai, 2024

O prezentatoare TV a fost impuscata de propriul sot, chiar in fata copilului lor de 9 ani

Distribuie:

Publicat:

Veste cumplita din lumea televiziunii dupa ce o prezentatoare TV a fost ucisa in mod brutal de catre sotul ei. Tanara in varsta de 29 de ani a fost impuscata mortal, chiar in fata copilului cuplului, un baiat in varsta de 9 ani.

Zhana Veber a fost lasata intr-o balta de sange de catre criminal care, dupa ce a comis oribila fapta, l-a luat pe micut si a fugit. Conform declaratiilor facute de catre apropiati, cei doi se despartisera in urma cu doi ani, dar nu erau legal divortati.

Din primele cercetari a reiesit ca totul a pornit de la un scandal pe care cei doi l-au avut pe tema custodiei baiatului.

O ancheta de proportii este in desfasurare. 

Finalul tragic al unei mame, care a murit incercand sa-si salveze copilul, a fost relatat de fiica sa pe o retea sociala. 

Charlotte Reat a povestit cum mama ei s-a dovedit a fi o adevarata eroina salvand-o de un agresor care voia sa o atace. Din nefericire, a evitat un incident in care ar fi fost implicata fiica sa, insa chiar ea este cea care a fost injunghiata mortal de un tanar de 19 ani, conform DailyMail. 

Atacul a avut loc in dimineata zilei de Craciun in Irlanda de Nord. 

Agresorul de 19 ani a fost arestat fiind suspectat de crima de catre politisti. 

"Ziua de astazi va fi o zi pe care nu o voi putea uita niciodata fiindca mama mea a fost ucisa chiar in fata mea si a murit ulterior in bratele mele. Inca o pot simti in bratele mele si o aud cum tipa de durere si pot vedea panica de pe chipul ei. Mama mea a murit salvandu-ma pe mine, am fost injunghiata de doua ori in cap, o data in fata si o data in spatele gatului. Sunt cu familia si maine va trebui sa merg sa-mi identific frumoasa mama, un lucru pe care nu mi-am imaginat ca voi fi vreodata nevoita sa il fac", a povestit tanara pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img