duminică, 19 mai, 2024

Zodiile care pierd totul pana la sfarsitul lui 2017. Ce se intampla cu acesti nativi

Distribuie:

Publicat:

Sfarsitul anului 2017 se apropie cu pasi repezi, iar acest lucru reprezinta o oportunitate pentru a pune sub lupa momentele cele mai importante, care au avut un impact semnificativ asupra fiecaruia.

Mai sunt cateva zile pana vom spune la revedere lui 2017 insa se mai pot intampla multe, bune sau rele. Unii pot avea parte de cele mai bune lucruri, in timp ce altii se pot confrunta cu pierderi si esecuri.

Astrele scot la iveala cateva zodii care nu vor trece printr-o perioada foarte buna. Destinul le joaca feste, astfel ca vor ajunge sa piarda tot ceea ce au. Oricat de mult ar lupta in acest sens, se pare ca norocul nu este de partea lor. Unele semne se vor resemna, altele vor incerca sa depuna toate eforturile necesare pentru a trece peste dificultati.

Uite zodiile care pierd totul pana la sfarsitul anului!

Taur

Nativii nascuti in zodia Taur se chinuie de ceva timp sa treaca peste o perioada dificila, dar nu reusesc in niciun fel. Parca totul s-a intors impotriva lor si trebuie sa lupte cu morile de vant pentru a iesi la lumina.

Pe langa dificultatile de la locul de munca, lipsa banilor si ratarea unei afaceri importante, viata personala este si ea dominata de o influenta negativa. Aflat la ananghie, nativul zodiei Taur se simte singur, fara prieteni sau persoana iubita si problemele financiare l-ar putea face sa-si piarda casa.

Este important sa nu cedeze, ci sa mearga cu fruntea sus mai departe. Orice esec poate reprezenta de fapt un castig, in ciuda aparentelor.

Anul 2017 a fost unul cu suisuri si coborasuri pentru Taur, iar faptul ca pierde foarte multe lucruri importante la sfarsitul lui il determina sa faca o analiza a propriei vieti si a modului in care a actionat in anumite momente.

Rac

Cu toate ca lucrurile pareau sa mearga foarte bine, sfarsitul anului vine cu surprize nu tocmai placute pentru nativul din Rac. In ceea ce priveste viata sentimentala, lucrurile nu mai sunt la fel de roz ca pana acum.

Apar anumite conflicte si contradictii care nu isi gasesc rezolvarea, astfel ca se va ajunge la inevitabila despartire.

Nici pe plan profesional lucrurile nu par sa se desfasoare conform asteptarilor. Se pare ca esecul din dragoste il copleseste total pe Rac, astfel ca el nu mai da randamentul necesar la birou si face erori la care in mod normal nici nu s-ar fi gandit.

Pierderi se vor inregistra si la nivel material, iar o suma destul de mare de bani va fi investita gresit. Nu este neaparat vina lor, dar ar trebui sa fie mai cumpatati si echilibrati. Isi pierd increderea in oameni, tocmai pentru ca nu simt sprijin din partea celor la care s-ar fi asteptat.

Pentru acesti nativi ghinionul se tine scai

Sagetator

Ghinionul se tine scai de Sagetator, astfel ca este posibil sa se confrunte cu cateva probleme de natura medicala. Starea de sanatate precara ii afecteaza activitatea zilnica, astfel ca nu mai reuseste sa dea randament.

Pe langa faptul ca nu este o zodie inzestrata cu rabdare pentru a trece peste greutati, Sagetatorul simte ca o sa piarda tot ceea ce are pana la sfarsitul anului, ceea ce pare sa il doboare pe zi ce trece.

Din pacate nu va obtine jobul pe care si l-a dorit atat de mult, dar acest esec nu ar trebui sa il descumpaneasca.

Faptul ca sfarsitul anului 2017 il prinde pe Sagetator intr-o pasa proasta nu inseamna ca asa va fi si inceputul lui 2018. Lucrurile se pot aranja in asa fel incat pierderile suferite acum sa se transforme in castiguri mai tarziu.

Zodiile care au un sfarsit de an neplacut sunt sfatuite sa acorde o mai mare atentie deciziilor pe care le iau si sa nu se lase conduse de emotiile de moment. Isi pot gasi oricand puterea de a merge mai departe, oricat ar fi de greu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img