sâmbătă, 24 februarie, 2024

Perchezitii domicialiare in judetul Vaslui intr-un dosar de înșelăciune în domeniul contractării de mobilă

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași au efectuat 42 de percheziții domiciliare într-un dosar penal privind infracțiuni de înșelăciune în domeniul contractării de mobilă la comandă. Acțiunea a avut loc în județele Iași, Brașov, Ilfov, Galați, Bihor, Vaslui, Argeș, Bacău, Cluj, Constanța, Dolj, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș și în municipiul București.

Până în prezent, au fost identificate peste 130 de persoane vătămate, iar prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor este de aproximativ 4.000.000 de lei. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din mai multe servicii de investigare a criminalității economice, precum și de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Iași – Secțiile 1-6 și Poliției Orașului Hîrlău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. Această acțiune arată angajamentul autorităților în combaterea infracțiunilor economice și în protejarea drepturilor victimelor. Este important ca oamenii să fie vigilenți și să se asigure că contractele pe care le încheie sunt legale și nu implică riscuri nejustificate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img