marți, 30 aprilie, 2024

Piedone a vizitat mai multe zone de la perfiferia Sectorului 5

Distribuie:

Publicat:

PRIMARUL SECTORULUI 5, CRISTIAN POPESCU PIEDONE A VIZITAT MAI MULTE ZONE DE LA PERIFERIA SECTORULUI

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone s-a deplasat în mai multe zone de la marginea Sectorului 5, de unde s-au primit sesizări, cu privire la creşterea unor animale domestice pe domeniul public.

Pe strada Teiuş, edilul a constatat că un cetăţean a amenajat pe domeniul public un ţarc, unde creştea mai multe capre şi oi. Crescătorul de animale a primit o somaţie de zece zile pentru a-şi muta animalele de pe domeniul public. După expirarea celor zece zile construcţia ilegală va fi dărâmată, iar spaţiul va fi salubrizat şi igienizat.

În zona străzilor Sânpaul şi Sâncraiu au fost descoperite mai multe terenuri private, unde erau depozitate deşeuri. Proprietarii terenurilor din această zonă au fost somaţi şi sancţionaţi contravenţional în ceea ce priveşte îngrădirea, salubrizarea şi igienizarea terenurilor.

La intersecţia străzilor Teiuş cu Floare de Colţ, a fost depistat un imobil în care proprietarii depozitau deşeuri. În acest sens se va face o adresă către Direcţia de Sănătate Publică, întrucât imobilul respectiv prezintă un real pericol pentru sănătatea locuitorilor din zonă.

Tot aici proprietarul unui teren a fost sancţionat contravenţional întrucât terenul era folosit pentru creşterea ilegală de animale domestice într-o zonă rezidenţială.

În total, s-au aplicat opt somaţii conform H.C.G.M.B nr. 121/2010, cu termen de 10 zile spre soluţionare şi cinci sancţiuni în valoare totală de 7.500 lei.

"Ce a fost… a fost! S-a dus! Cetăţenii Sectorului 5 merită confort urban! Suntem în Pampas? Ne jucăm de-a apaşii? Suntem în junglă? De astăzi, Poliţia Locală, Poliţia animalelor, Mediul, Salubrizarea, Spaţiile Verzi… scapă periferia Sectorului 5 de infecţie şi de mizerie" – a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img