vineri, 17 mai, 2024

Poveste cu final fericit in seara Ajunului Craciunului la Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Test dificil pentru polițiștii huseni in după-amiaza zilei de joi, 24 decembrie. Aceștia au trebuit sa joace rolurile de ajutoarele lui Moș Crăciun, și la propriu și la figurat . O sesizare la numărul de fix al Secției de Politie Husi, anunța faptul ca o minora se plimba singura pe o strada intens circulata nefiind însoțită de niciun adult .

O patrula mixtă a fost direcționata imediat in zona indicată unde au descoperit o zgâtie de om, o fetița in vârsta de 4 ani . Cu prietenie și atenție, micuța a fost transportată de echipaj la Sediul Poliției Husi in prezenta unui psiholog Dgaspc Vaslui, lucrătorii  Biroului de Investigații Criminale Huși au reușit să identifice aparținătorii în nici mai mult de o oră de la data sesizări.

Aventuriera “Dayana” pe numele sau real, a fost lăsată de mama sa in grija bunicii materne, iar într-o clipă de neatenție minora a plecat voluntar, părăsind curtea imobilului. De menționat este faptul ca minora nu vorbește limba romană, fiind născuta in străinătate, mama întorcându-se in Romania in urma cu doar câteva luni . Lucrul care a ingreunat și mai mult misiunea polițiștilor de a descoperi cine ii sunt părinții .

Încântată de luminile girofarului de poliție, cadourile primite de la polițiști, Dayana, nici nu a simțit lipsa părinților. Fiind foarte sociabilă cu organele de ancheta pana la sosirea mamei sale . 

După preluarea minorei de către mamă, polițiștii au bătut palma cu fetița și au stabilit că îl va aștepta pe Moș Crăciun 
acasă și nu va mai părăsi locuința fără să anunțe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img