sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Prezenta record la Ziua Comunei Vetrisoaia : mii de persoane au participat – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Corneliu Stinga, primarul comunei vasluiene Vetrisoaia, se întrece pe sine însuși la organizarea zilei comunei pe care o administrează . In fiecare an pe data de 22 August, Vetrisoaia îmbracă hainele de sărbătoare și se organizează spectacole la care au participat persoane de pe toată Valea Prutului și chiar din municipalele Husi, Barlad sau Murgeni . Anul acesta însă, primarul Corneliu Stinga s-a autodepășit și a reușit sa aducă in comuna sa o prezenta estimativa la câteva mii de persoane, unele venite chiar din municipiul Vaslui .  Spectacolul a constatat in interpreți de muzica ușoară, muzica populară, artista JO și cântărețul de manele Jador . Înainte de ora 00:00, publicul a fost încântat cu un frumos foc de artificii . 

La festivitate au participat și primarii din comunele apropiate, deputați și chiar persoane din conducerea Consiliului Judetean Vaslui . Printre aceștia amintim : deputatul Tudor Polak, Ciprian Trifan – vicepreședintele CJ Vaslui, Dan Marian – vicepreședintele CJ Vaslui, primarul Danut Tofan.

In cursul nopții trecute, primarul Corneliu Stinga, după finalizarea evenimentului, a postat pe rețeaua de socializare un mesaj însoțit de câteva fotografii de la spectacol. Acesta le-a mulțumit tuturor celor prezenți cât și polițiștilor și jandarmilor pentru profesionalismul cu care și-au făcut datoria . 

“Vreau sa va mulțumesc tuturor celor care ați ales, in aceasta seara, sa fiți alături de noi la Vetrisoaia, la ziua comunei și sa va distrați alături de artiștii care au debutat pe scena. Totodata, aș dori să mulțumesc autorităților  prezente, polițiștilor și jandarmilor care au vegheat ca evenimentul să se desfășoare in condiții de siguranța.
Sunt mândru și fascinat de faptul ca de la an la an, publicul este mai numeros.
Ma înclin!”  se arată in mesajul postat pe rețeaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img