vineri, 26 aprilie, 2024

Ricky Martin va fi tatic pentru a patra oara: cantaretul asteapta inca un copil cu sotul Jwan Yosef

Distribuie:

Publicat:

Latin lover-ul a anuntat, sambata seara, in cadrul unui eveniment, ca urmeaza sa devina tatic pentru a patra oara. Starul de 47 de ani si sotul lui, Jwan Yosef, isi extind familia cu ajutorul unei mame surogat.

Ricky Martin a acceptat bucuros un premiu la Human Rights Campaign National Dinner, din Washington, si, in timpul discursului de acceptare a premiului a mentionat un amanunt foarte important din viata sa personala – el si sotul lui isi extind familia!

“Familia mea este aici”, a inceput cantaretul discursul de acceptare al premiului primit pentru proiectele caritabile ale starului, dar si pentru munca depusa de acesta pentru respectarea drepturilor comunitatii LGBTQ.

“Jwan, nu te vad, dar sotul meu, Jwan, te iubesc! Gemenii mei frumosi, Valentino si Matteo, sunt si ei aici, va iubesc din toata inima, voi sunteti puterea mea, ma inspirati in fiecare zi, ma motivati sa continui sa fac ceea ce fac, sunteti niste copii minunati! Sunteti extraordinari! Va iubesc!”, a continuat Ricky discursul sau.

“Lucia, fetita mea care nu este aici cu noi, a ramas acasa cu bunica, si ea este lumina vietii mele! si, apropo, trebuie sa va anunt ca asteptam inca un copil. O, da, ador familiile numeroase!”, si-a incheiat vedeta mesajul in uralele audientei.

Creatorul hitului Livin' La Vida Loca este tatal a doi baieti, Mateo si Valentino Martin (11), dar si al unei fetite, pe nume Lucia Martin-Yosef (9 luni). Pe 8 august, Ricky a facut publica prima imagine cu fetita lui, pe care a numit-o “lumina vietii mele”. Lucia s-a nascut cu ajutorul unei mame surogat pe 24 decembrie, care este nu numai Ajunul Craciunului, dar si ziua de nastere a lui Martin.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img