marți, 7 mai, 2024

Sorina Matei îl DECONSPIRĂ pe specialistul de la Digi 24, care a spus că cei care au inhalat gaze la miting ar putea suferi modificări de ADN: ‘E omul lui’

Distribuie:

Publicat:

Digi 24 a difuzat un interviu cu Raul Pătrașcu, asistent universitar UMF Timișoara. Prezentat ca un tânăr cercetător care s-a întors în România, după ce a absolvit Universitatea Yale şi a lucrat în unul din cele mai cunoscute spitale din Statele Unite şi pe Wall Street, Pătrașcu a vorbit despre riscurile la care s-au expus cei care au inhalat gaze la mitingul din 10 august.

El a declarat că gazele lansate de jandarmerie pot provoca mutații ale ADN-ului, iar femeile însărcinate riscă să avorteze sau să nască un făt mort. Jurnalista Sorina Matei îl deconspiră pe cel intervievat de Digi 24 și spune că acesta i-a fost consilier lui Dacian Cioloș.

”Bolnavii de partid ai lui Dacian Cioloş

Cioloș, inoxicarea în mod intenţionat cu informaţii false, menite să inducă panică în populaţie, doar din motive politice și disperare.

Consilierul lui Cioloș: „Pe termen lung, efectele nu pot fi cuantificate, dar includ, la femeile expuse există riscul de PIERDERI DE SARCINI SAU DE NAŞTERI, cu FĂT MORT, nici nu vreau să îmi imaginez un astfel de scenariu. La cei cu simptome respiratorii, există riscul unei PNEUMONII , sau EPIDEM PULMONAR, la copii sau la bătrâni.

Pe termen lung, gaze cu concentrație mare, TRAUME, aici fac o legătură cu studiile care arată că femeile pot PIERDE SARCINI, gazul are efecte de MODIFICARE DE ADN, sunt efecte CANCERIGENE. Odată metabolizate, pot duce la modificări care pot da naștere unor CELULE TUMORALE”, precizează Raul Pătrașcu, asistent universitar UMF Timișoara."

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img